måndag 13 maj 2013

Models Own - Pinky Brown

Hög tid för ett Models Own lack här tycker jag!

Pinky Brown har jag för mig att jag har bytt mig till, men jag är inte riktigt säker. En sak jag dock är säker på är att jag gillar det. Väldigt fint duokrom effekt mellan brun, vinröd och rosa. Ännu ett sånt där lack som man känner sig fin i liksom.

Formulan var ok lite tunn, men jag lyckades komma undan med 3 lager i alla fall. Lukten däremot är inget att skämta om. Hujedamej var det luktar skarpt i jämförelse med många andra lack. Torktiden var också ok.

Jag tycker att det här är väldigt vackert och återigen är jag lite fundersam på varför det fått stå i min låda så länge.

Ber om ursäkt för bildspam idag, men duokroma lack förtjänar det!High time for a Models Own polish here, I think!

Pinky Brown is a polish that I think I got through a swap, but I'm not really sure. One thing, however that I am sure about is that I like it. Really nice duochrome effect between brown, burgundy and pink. Yet one of those polish that you feel pretty in when you are wearing it.

The formula was ok a bit thin, but I managed to get away with 3 layers anyway. The smell however is nothing to joke about. It's so sharp in comparison with many other polishes. The drying time was ok too.

I think this is very beautiful, and again, I am a little puzzled as to why I had it standing in my drawer for so long before testing it.

Apologies for the picture spam today, but duochromes deserves it!

34 kommentarer :

 1. Be aldrig om ursäkt för bildspam :)

  Jättefint!

  SvaraRadera
 2. Åhhh guud så vackert!! Så snygg duokrom effekt!! :-)

  SvaraRadera
 3. Älskar ju duokroma lack,så jag säger bara älskar,älskar äääääälskar det här :-D

  SvaraRadera
 4. ÅÅÅH, så vackert! Älskar verkligen lacken ur denna kollektion men tyvärr äger jag bara ett.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har en del av dom, men det här är nog favoriten.

   Radera
 5. Väldigt snygg finish och färg! Tråkigt att det luktar mycket dock, det hade nog inte fått flytta in hos mig därför...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan ju klart misstänka att dom kanske inte 3free.

   Radera
 6. Åh, så vackert. Det ser väldigt, väldigt fint ut på dina bilder!

  SvaraRadera
 7. Snyggt och väldigt fint på dig!
  Själv har jag svårt för just dessa färger. Jag bli otroligt blek och nästan lila om händerna :/

  SvaraRadera
 8. It sits in my untrieds drawer too, but that's because I'm not crazy about the cobbery shimmer :)

  SvaraRadera
 9. Åh så fint! Och jag tycker det är helt rätt med många bilder på duochromt. Ogillar när någon bara visar en bild på ett duochromt lack när man vet att det finns fler dimensioner än det som visas. Typ som att köpa mat på restaurang men bara tugga i sig persiljekvisten..haha lol

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju lite tråkigt när man inte får se alla skiftningarna. Fast ibland är det bra svårt att fånga det på bild.

   Radera
 10. Så tjusigt om än lite mer höstigt än vårigt kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut lite höstigt, men jag är nog en höstfärgs person egentligen tror jag.

   Radera
 11. That's so pretty! I love the color shift in there! :D

  ~ Yun

  SvaraRadera
 12. Vackert lack! Jag skulle nog inte trivas i det eftersom det går i rosa, men det är superfint på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Normalt sett så brukar inte rosatonade saker gå hem hos mig, men det här tycker jag väldigt mycket om.

   Radera
 13. It's really pretty - and looks good on you!

  SvaraRadera
 14. Svar
  1. Ja, egentligen tycker jag nog bättre om duokroma lack än om holos.

   Radera
 15. Detta var verkligen ett lack i min smak! Jag bara njuter av att se på bilderna, så bildspam är välkommet :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!