onsdag 22 maj 2013

Darling Diva Polish - Crabsody In Blue

Ännu en dag när regnet fullkomligt öser ner. Jag börjar sent och således även slutar sent idag. Tänkte skriva mitt inlägg och sen gå och äta mig lite frukost.

Som tur var så vräkte inte regnet ner i måndags när jag målade på Darling Divas Crabsody In Blue på mina naglar. Det var ett alldeles strålande väder faktiskt vilket passar ett alldeles strålande lack!

Det här lacket sitter fortfarande på mina naglar och jag måste säga att jag älskar det. En svart jellybas med massa, massa blå microglitters i det. Väldigt mörkt, men ändå så levande på något sätt. Jag har inte något lack under den här gången utan istället fyra lager av CIB och sen Poshé över. För topplack det är nödvändigt annars blir det inte slätt och fint alls. Måste säga att jag tyckte torktiden var väldigt bra för den här typen av lack, det var inte heller svårt att få det jämt på nageln.

Ja, ja ni vet ju redan att jag är ett stort fan av Darling Diva och det här gjorde ju inte saken sämre!

Som ni troligen redan vet så kommer ju det här lacket från en kollektion som heter Back In Black och är inspirerad av AC/DC låtar, men nu undrar jag om ni skulle göra en kollektion inspirerad av något av era favoritband vilket skulle det då vara?Another day when the rain is absolutely pouring down. I start late and that means that I also stop working late today. Thought I would just write this post and then go and eat a little breakfast.

Luckily no rain was pouring down this Monday when I painted with Darling Divas Crabsody In Blue on my nails. It was an absolutely glorious weather which actually fits a quite brilliant varnish!

This polish is still on my nails and I must say I love it. A black jellybase with lots and lots of blue microglitters in it. Very dark, yet so alive somehow. I don't have any polish under it this time and it's not needed either, four layers of CIB and then Poshe over. The topcoat is necessary otherwise it will not be smooth and nice at all. Have to say that I found the drying time was very good for this type of paint, it was not difficult to get it evenly on the nail.

Yes, yes you already know that I'm a big fan of Darling Diva and this did not make me change my mind at all!

As you probably already know,  this polish is from a collection called Back In Black, and is inspired by AC / DC songs, but now I wonder if you would do a collection inspired by some of your favorite band, which would it be?

27 kommentarer :

 1. Himla vackert lack!
  Jag skulle göra en kollektion inspirerad av mitt absoluta favoritband Kent. Texterna går att tolka på så många sätt,därför även lacken ;)
  Åh, nu fick jag inspiration till min nästa frankenkollektion! Tack Helena :D

  SvaraRadera
 2. Sååå coolt och läckert. Jaa du , det skulle ev. kunna bli Nickelback som är ett av mina favoritband. :-)

  SvaraRadera
 3. Den här är verkligen vacker. Jag älskar blått glitter i svart bas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. och skulle jag göra en kollektion baserat på ett band så skulle det bli The Smiths. Lack med namn och inspiration från deras albums namn. :)

   Radera
  2. Det är så himla fint. The Smiths är inte några som jag själv lyssnat speciellt mycket på så där har jag inte en aning om hur en kollektion skulle se ut :)

   Radera
 4. Döläckert. Just det här hoppade jag över när jag beställde AC/DC-lacken men får komplettera med det lite senare tror jag allt. :)

  Vilket band skulle jag inspireras av? In Flames, Dark Tranquillity eller Dimmu Borgir kanske. Men det blir nog ytterligare en kollektion med mörka lack.

  Hade även varit kul att göra en kollektion inspirerad av Fatboy Slim, Daft Punk eller Prodigy. Kan blir intressanta skapelser. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså den där blandning av band kan bli en väldigt intressant samling nagellack :)

   Och just det här lacket är nog ett av favoriterna för mig i kollektionen.

   Radera
 5. Åh vilket fint!!

  Vad jag skulle välja... gud så svårt!! Metallica, Queen, Prince, Gangstagrass eller kanske Johnny Cash.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lacket är så himla fint!

   Prince är en färgstark person så där kanske man har ett ämne för en kollektion :)

   Radera
 6. Så fint det är! Jag äger bara Higway to hell, men det borde jag kanske ändra på.
  Om jag skulle göra en kollektion så skulle den nog baseras på David Bowie eftersom han hade så många "ansikten" :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns många pärlor i den här kollektionen så det är nog värt att ändra på ägandet av bara ett.

   David Bowie, den idéen gillade jag.

   Radera
 7. Ohhh, oohhoo - den är vacker, helt otroligt vacker!!
  And what a fun name :)

  SvaraRadera
 8. Oooh så snyggt! Den här kollektionen är verkligen super!
  Jag skulle nog välja Bon Jovi! Eller kanske Guns n' Roses, eller Queen... KISS skulle också vara roligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle köpa en GNR kollektion på en gång! Welcome to the jungle, Paradise City finns ju massa bra lacknamn.

   Radera
  2. Indeed!

   Även Bowie skulle jag verkligen gilla! (Vill ju ha hans "Bulge" från Scofflaw, haha!)

   Radera
 9. Vad kul med ett lack där det blåa glittret faktiskt syns:) Har inte alls svårt att förstå att du trivs i detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det underbart! Det här är allt vad A-Englands Gothic Beauty kollektion inte är för mig.

   Radera
 10. This is gorgeous and I seriously love the name, lol :)

  SvaraRadera
 11. Det är otroligt vackert och dina bilder på det är enastående!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag var väldigt nöjd med bilderna för en gång skull :)

   Radera
 12. Mycket vackert! Älskar namnet också!

  SvaraRadera
 13. Snyggt! Jag hade gjort en Queen eller Millencolin-kollektion, utan tvekan!

  SvaraRadera
 14. En Queen kollektion låter bra. Den köper jag :)

  SvaraRadera
 15. Detta lack var otroligt vackert! Hmm... kul och inspirerande fråga, tror inte att jag kan bestämma mig såhär på rak arm vilket band jag skulle välja, det måste funderas noggrant över. Däremot så påbörjade jag i höstas, av rent nostalgiska skäl, ett Spice Girlstema som jag aldrig avslutade, vilket jag verkligen borde göra någon gång! :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!