lördag 4 maj 2013

Ert val / Readers Choice! - Happy Hands Bananastand

Har ni sett tv-serien Arrested Development? Om inte gör det! Och varför börjar jag dagens inlägg med den här frågan då? Jo, för att det var egentligen den enda anledningen till att jag köpte det här lacket. Arrested Development alltså.

Happy Hands har nämligen gjort en kollektion som är inspirerad av serien och Bananastand är ett av de här lacken. I serien så har familjen det handlar om ett stånd som säljer frozen bananas.

Helt ärligt så tyckte jag inte lacket var speciellt snyggt, men kul och jag ville så gärna ha det för namnet skull och för att det var en så fin flaska. Jag hade faktiskt inte alls räknat med att jag skulle tycka så mycket om det som jag gör.

Happy Hands Etsy shop visar hon lacket över Zoya Creamy så jag gjorde likadant. Alltså la det över Zoya Creamy som ni får se en annan dag.

Jag tycker att det lättapplicerat även om man som med de flesta glitterlacken fick dutta runt glittren lite grann. Torktiden var det inte heller något att anmärka på. Jag har två lager över Creamy och ett lager med Poshé över.

Vad är det då för lack? Jo, det är en gul jelly med bruna, guldiga och gröna glitter i. Allt för att få det så bananlikt som möjligt. Och faktum är att någon på jobbet påpekade för mig när jag satt och åt banan med det här på naglarna att det matchade så Kristi som skapat det här har absolut lyckats med sin avsikt.

Som jag skrev innan så blev jag väldigt överraskad över min egen reaktion. Jag kan nog ärligt säga att jag älskar det här lacket. Ett av de få gula som jag har känt mig riktigt bekväm i. Jag kan också ärligt säga att det var inte precis vad resten av min familj tyckte om det här. Inte ens min käre make som normalt sett tycker om gult ville riktigt förstå skönheten i det här!

Och som vanligt så hittar ni en ny omröstning under bilderna. Även denna veckan har sonen varit inblandad. Det är så smidigt att låta han plocka upp ett par flaskor ur otestat lådan.
Have you seen the TV series Arrested Development? If not, do it! And why do I begin today's post with this question? Well, it was really the only reason I bought this polish. Arrested Development that is.

Happy Hands made a collection inspired by the series and Bananastand is one of these polishes. In the series the family has a bananastand were they sell frozen bananas.

Honestly, I did not think the polish was especially neat, but fun and I wanted to have it for the name sake and because it was such a nice bottle. I actually had not expected that I would enjoy it as much as I do.

At Happy Hands Etsy shop, this polish is shown over Zoya Creamy so I did the same. Used Zoya Creamy as the base that is.

I think it easily applied even if, as with most other glitter polishes as well, I had to push the glitters around a bit to make them spread. No complaints about the drying time either. I have two layers over Creamy and a layer of Poshé on top.

What kind of polish is this then? Well, it's a yellow jelly with brown, golden and green glitter in. Anything to get it look as much as a banana as possible. And the fact is that someone at my work pointed out to me as I sat and ate banana with this on my nails that it matched so Kristie who created this has certainly succeeded with her intention.

As I wrote before, I was very surprised at my own reaction. I think I can honestly say that I love this polish. One of the few yellow that I've felt really comfortable in. I can honestly say that it was not exactly what the rest of my family thought about it. Not even my dear husband who normally likes yellow wanted to really understand the beauty of this!

And as usual, you will find a new poll under the pictures. Also this week, my son was involved. It's so easy to let him pick up a few bottles from my untested drawer.

14 kommentarer :

 1. Jag blir så glad av det här lacket :) helt underbart!

  SvaraRadera
 2. I must admit that I agree with your husband on this one. Yellow is just not my favourite colour. You can rock it though!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think that he will be happy that someone understand his thoughts about this :)

   Radera
 3. Jättesnyggt! :) Jag har börjat ändra mig angående gult. Men jag tycker det är finare på andra än på mig själv. Vi får se om jag vågar mig på nån guling nån dag :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gult är nog en sån där färg man måste vänja sig vid att bära.

   Radera
 4. Jag har verkligen inte gillat denna och jag kan nog inte påstå att jag gillar den mycket mer nu. Men över krämgult var det inte fullt så hemskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ännu en som är på makens sida då alltså ;) Jag blev ju som sagt milt överraskad över att jag gillar det här så mycket.

   Radera
 5. Flaskan är superfin, namnet är kul, men jag kan tyvärr inte hjälpa att jag tycker att lacket är gräsligt fult...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du får tycka att det är gräsligt :)

   Radera
 6. Åh jag måste skaffa denna! Jag är så svag för fulsnygga lack och detta känns som ett sådant. Underbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så fulsnyggt så det blir kul. Jag gillar det skarpt.

   Radera
 7. Det här lacket är ju så vackert! Jag gillar det verkligen. Det är en så fin gul nyans på det. Jag har inte prövat det som layeringlack dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte testa på egen hand också för att se vilken skillnad det blir. Men jag trivdes verkligen suveränt bra med den här kombon så den kommer nog att användas igen.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!