onsdag 8 maj 2013

L.A Girl Brites - Fierce Rays

Utskickat för recension

L.A Girl är ännu ett märke som jag ibland känner får lite för lite uppmärksamhet av oss bloggare. Visst för oss svenskar är dom inte helt lätta att få tag på om man inte vill skicka efter från utlandet, men jag skulle nog vilja säga till er som inte har problem med att beställa via internet och inte har provat märket att gör det. Hittills har inte något av lacken jag provat därifrån gjort mig besviken formulamässigt.

Inte heller det här var ett problem när det kommer till formulan. Smidigt att jobba med. Jag är lite osäker på om det här ska räknas som ett jelly lack eller inte så därför säger vi att det är ett crelly.

Fierce Rays har en härligt lysande orange färg. Inte riktigt neon kanske, men så nära man kan komma. Det är ett ganska skirt lack, men jag tyckte ändå att det täckte förvånansvärt bra efter tre lager, men visst finns där en antydan till VNL. Torktiden var normal.

Jag tror dock att lacket hade gjort sig ännu bättre om jag hade lagt ett lager med vitt krämlack underst. Men jag ville testa hur pass bra det täckte av sig själv. Jag tror även att den oranga färgen skulle sticka ut lite mer över vitt. Jag får väl helt enkelt testa nån gång.

Färgen är en som faller mig i smaken riktigt bra. Speciellt nu till våren/sommaren. Jag provade även att göra mönster med svart över och det hade kunnat blivit skitsnyggt om inte jag strulade med stämpling och jag fick kassera det hela.

Om man bor i USA kan man köpa L.A Girl direkt från deras hemsida och vi andra kan hitta de här lacken både hos Beautyjoint och Cherry Culture.Sent out for review

LA Girl is yet another brand that I feel sometimes gets a little too little attention from us bloggers. Certainly for us Swedes, they are not quite easy to get hold of if you don't want to buy on the Internet. But if you don't have any problems with that Try this brand. So far, none of the polishes I tried have disappointed me formula wise.

Nor is this a problem when it comes to formula. Easy to work with. I'm not sure if this counts as a jelly or not so why do we say that it is a crelly.

Fierce Rays have a beautiful bright orange color. Not quite neon, maybe, but as close as you can get. It's a pretty sheer polish, but I still thought it covered surprisingly well after three coats, but sure there is a hint of VNL. The drying time was normal.

However, I believe that this polish had pop out even more if it had been layerd over a white creme. But I wanted to test how well it covered by itself. I also think that the orange color would stand out a bit more over white. I will just have to try sometime.

The color is one that fits my taste really good. Especially for the spring / summer. I even tried to make designs with black on top and it would have been really cool unless I hadn't messed with the stamping so I  had to take it all off!

If you live in the U.S. you can buy LA Girl directly from their website and the rest of us can find these paint both at Beauty Joint and Cherry Culture.

31 kommentarer :

 1. Väldigt fin nyans! Ser så somrigt ut :-)

  SvaraRadera
 2. Gillar också LA girl mycket och har inte haft några problem och beställa från de sidorna :)

  Mycket vackert och fina bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra där! Vissa känner att det inte känns ok att beställa från utlänska siter.

   Radera
 3. whoaaa super bright!! very flattering

  SvaraRadera
  Svar
  1. Both the color and the formula are really great.

   Radera
 4. Vilken härlig underbart färg! nu vill jag också bära orange!

  SvaraRadera
 5. I really like that colour and how it's bright but still not neon!

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig färg!! Skriker sommar verkligen. :-)

  SvaraRadera
 7. Älskar L.A. Girl och orange så det här gick hem hos mig. :) Har fyllt en korg hos Cherry Culture med L.A. Girl men Darling Diva kom emellan. Får beställa vid nästa löning istället. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte beställa 3D lacken när det dykt upp lite pengar i kassan här.

   Radera
 8. WOW right in your face and totally bold and gorgeous!!!

  SvaraRadera
 9. Har bara ett la girl och kan absolut tänka mig fler. Detta var inte heller dumt, tänker lite på morot när jag ser detta. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp en härligt nyupptagen morot direkt från landet :)

   Radera
 10. Läckert!
  Måste nog allt ta o testa detta märke snart :)

  SvaraRadera
 11. Färgglad! Blir glad av den!
  Finns ett ställe i London som säljer L.A Girl för endast ett pund st :D Bara butik dock. De har ingen webshop.

  SvaraRadera
 12. Jag håller med, det är verklige superbra lack.

  SvaraRadera
 13. Så härligt lack detta var! Jag kanske borde prova LA Girl... är en av dem som drar mig från att beställa utomlands ifrån, inte för att jag vet varför, det bara känns lite "läskigt". Har hittat en sida som jag brukar beställa ifrån och känner mig bekväm med, och har liksom blivit lite lat och nöjt mig med den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sluta vara lat ;) Är väldigt bra lack som är värda att testa.

   Radera
 14. Fantastiskt tjusigt! Det var länge sen jag klickade hem några LA Girl, men jag gillar verkligen märket. Skulle kunna tänka mig ett gäng från Brites-serien.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag skulle nog också vilja ha mer ur den serien. Och från 3d serien.

   Radera
 15. I think you are right - crelly. I immediately thought it was a jelly it has that shine but a bit transparent too. Just beautiful! Love this one!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think it's a great color and the formula is wonderful.

   Radera
 16. Härligt lack! Och jag håller med dig om L.A. Girl, de gör riktigt trevliga och väldigt prisvärda lack!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!