lördag 18 maj 2013

Ert Val / Readers Choice! - OPI Save Me

En härlig varm dag som jag kommer att tillbringa med att städa har jag framför mig!

Men innan jag sätter fart fixar jag till dagens inlägg och en av dagarna på veckan som jag gillar bäst för att det är ni mina läsare som fått välja lacket som jag visar. Jag tänker nu avslöja att jag är en stor statistiknerd. Jag älskar att följa omröstningen som jag har varje vecka. Min familj blir lite galen på mig när jag hela tiden går in och kollar resultaten och kommenterar för dom.

Kommer ni ihåg att jag förra veckan skrev att omröstningen innehöll ett lack som min yngste avkomma valt ut som han ville skulle vinna och två andra lack. Jag kan nu hälsa och tacka från sonen att han är nöjd med er insats för det var ju OPI Save Me som han ville skulle vinna. Den innehåller nämligen strängglitter eller som han säger Partajpapper. Något som jag har extremt svårt för och jag misstänker är därför som han gillar det.

Men, nu kommer det otroliga. Den här gången tycker jag faktiskt att det blev riktigt ok, kanske till och med riktigt bra!

Jag tog fram Zoya Raven och grundade med och gjorde sen en omvänd gradient med Save Me och jag har trivs kanonbra i det här måste jag säga. Det sitter faktiskt på mina naglar just nu.

Lacket var smidigt att applicera måste jag säga. Jag använde inte svamp för att göra gradienten utan tog bara med penseln direkt.

Den här veckan lät jag min svärdotter välja lack till omröstningen och hon valde ut tre som hon tycker representerar rymden. Den ena för att det ser ut som stjärnor på himlen, ett för att det ser ut som en glödande sol och det tredje, tja där säger ju namet anledningen. Rösta nu så jag får ägna mig åt min favoritsysselsättning och kolla statistik.

A lovely warm day that I will spend with cleaning the house is what I have in front of me!

But before I do so I sit here and write today's post and this is one of the days of the week that I like best because it's you my readers who have choosed the polish that I show. I will now reveal that I am a big nerd when it comes to statistics. I love following the poll that I have every week. My family gets a little annoyed with me when I constantly go in and watch the results and comment on them.

Do you remember that I last week wrote that the vote contained one polish that my youngest offspring picked out and that he wanted that to win and then to other polishes that he didn't like. I can now reveal that you made an exelent choice and choosed the one he wanted to win. OPI Save Me is the polish of your and his choice. It contains namely string glitter and microglitter. Something that I don't like at all and of course I guess that is why he likes it.

But, now comes the unbelievable. This time, I think actually it was really ok, maybe even really good!

I used Zoya Raven as a base color and then made a reverse gradient of Save Me and I liked wearing this really much. It actually sits on my nails right now.

The polish was easy to apply, I must say. I didn't use a sponge to make the gradient, instead I  only took the brush and painted on it.

This week, I let my daughter in law choose the polishes that you can vote on and she picked out three that she thinks represents space. One because it looks like the stars in the sky, one because it looks like a glowing sun, and the third, well the name says the reason for it to be in this vote. 21 kommentarer :

 1. Störtgillar manikyren! :)
  Åeeh,jag får alltid sån beslutsångest när jag ska rösta (gör det varje vecka) men idag var det extra svårt, vill ju se alla! :D
  Förresten, kolla din mejl ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst blev den fin och vilket fint mail jag fått :)

   Radera
 2. Svart och glitter är aldrig fel! Det blev jättefint :) Men vilket svårt val till omröstningen, jag vill se alla! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltid en bra kombo! Den här veckan blev det tre väldigt fina lack att rösta på.

   Radera
 3. Läckert värre!

  SvaraRadera
 4. Väldigt snygg manikyr! Jag tror att det kommer att bli väldigt svårt med statistiken den här veckan, eller väldigt spännande ;) Jättesvårt att välja ju!

  SvaraRadera
 5. Det blev jättesnyggt :-D Och jag är en av dem som gillar stränglitter,så jo jag tycker det var extra snyggt!!! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. I det här fallet så tycker jag att det blev riktigt fint med dom där strängarna, men annars är jag inte nöjd när man slängt ner små streck i lacken.

   Radera
 6. Blev ju riktigt bra för att vara strängglitter!
  Det kanske är så man ska använda sina strängglitter ;) I gradients! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst blev det! Och jag tror att det här är det enda vettiga området för strängar.

   Radera
 7. Snyggt! Det här var ett trevligt sätt att bära stavglitter; det ser ofta lite "julgranigt" ut annars. Det här kan jag tänka mig att bära!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis man känner sig som en julkula om man tar det på hela nageln, men så här blev det ju till och med fint.

   Radera
 8. det där är helt klart det enda sättet att bära de här mer grova strängarna på.

  SvaraRadera
 9. Jag brukar inte vara så förtjust i strängglitter heller, men nu har du fått till det riktigt fint. Snyggt! :)

  SvaraRadera
 10. Oj, vilka läckra och snygga naglar! Det var verkligen snyggt med det svarta och den omvända gradienten, som stilrent men ändå lite "edgy".

  SvaraRadera
 11. Ett jäkligt snyggt sätt att använda Save Me:)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!