onsdag 1 maj 2013

Depend 2059 Starry Blue

Godmorgon på er allihopa!

Ska ni ut och demonstrera idag? Jag stannar faktiskt hemma och swatchar lite istället. Dessutom är det så svårt att hitta några demonstrationer i vår monsterstora by på 300 personer!

Idag tänkte jag i alla fall visa er ännu ett suveränt lack från vårt svenska Depend. Det här lacket släpptes i en kollektion som heter Mirage och om jag förstått saken rätt så är det en Limited Edition kollektion så passa på att köp medans ni kan. För jag tycker verkligen att det här lacket är värt att köpa.

För mig känns det här som ett foil lack, men jag är inte riktigt säker på vad Depend menar att det ska vara för något och helt ärligt så spelar det inte någon roll. 2059 Starry Blue är ett mycket vackert mörkblått lack med silver i. Lättapplicerat och täcker helt på två lager. Torktiden var också bra.

Jo, jag vet att många tycker att det är jobbigt med den pyttelilla flaskan och det kan jag väl hålla med om, men samtidigt är borsten så himla bra så jag förlåter Depend för det.
Good morning to all of you!

Today I thought I would let you see another great polish from our Swedish brand Depend.  This polish was released in a collection called Mirage and if I understand correctly, it is a limited edition collection so make sure you buy while you can. Because I really think this polish is worth buying.

For me, this feels like a foil, but I'm not really sure that is what Depend is marketing it as, and quite honestly, it dosen't matter. 2059 Starry Blue is a very beautiful dark blue polish with silver in. Easy Applied and completely covers with two layers. The drying time was also good.

Yes, I know that many find it difficult with the tiny bottle that Depend has and I can agree with that, but the brush is so damn good so I forgive Depend for it.

7 kommentarer :

 1. Såå vackert, jag köpte detta också. En härlig blå med ett fint skimmer...:-)

  SvaraRadera
 2. Ser väldigt fint ut på dig, passar dig. Spännande att visa blått på 1:a maj som annars är starkt förknippad med rött;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det hade jag faktiskt inte en tanke på. Typiskt mig att vara lite rebell :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!