söndag 29 september 2019

Reader's Choice - Glam Polish Azkaban

Helgen gick lite för fort faktiskt, fast det har varit en kanonbra helg. Mycket skratt och god mat i fredagskväll, besök på ett evenemang i Blekingen kallat höstglöd med lite skördemarknad, konstutställning osv. Idag har här städats, mycket välbehövligt kan jag lova. Nu känner jag att jag är riktigt trött och ska snart krypa ned i sängen med vetskapen att jag har två lärorika dagar på praktiken framför mig.

Jag har som vanligt målat om med lacket som ni valt åt mig. Den här gången blev det Glam Polish Azkaban. Jag vet inte alls hur jag ska beskriva det här lacket. Jag tror basen egentligen är blå jelly, men med alla olika ingredienser inklusive hologlitter så blir det här ett lack som på nageln skiftar lite mellan en bronsig och en djup lila färg med massor av microglitter. Underbart att måla med, men ni vet hur jag är. Tvekade vid två och la så klart på tre lager. Inga problem med den här formulan kan jag lova. Jag har alltså tre lager och topplack på bilderna.

Det här lacket är magiskt, vill jag lova. Fullkomligt älskar det. Tyvärr kommer det bara att få sitta på tills imorgon kväll, så det gäller att njuta fullt ut. Jag ska få vara med på lite undersökningar på min praktikplats och när man har sjukhuskläder på så är det nagellack av.

Jag plockade tre lack på måfå för att välja på denna gången.

The weekend went a bit too fast I think, though it has been a great weekend. Lots of fun and good food on Friday night, visit to an event in Blekinge called autumn glow with a little harvest market, art exhibition etc. Today has been devoted to cleaning the house, Very much needed I can promise. Now I feel that I am really tired and will soon crawl into bed with the knowledge that I have two educational days at my internship in front of me.

I have, as usual, repainted with the polish you have chosen for me. This time it was Glam Polish Azkaban. I don't know at all how to describe this polish. I think the base is really a blue jelly, but with all the different ingredients including hologlitter this is a polish that on the nail changes a bit between a bronze and a deep purple color with lots of micro glitter. Wonderful to paint with, but you know how I am. Was hesitant at two and obviously laid on three layers. No problems with this formula I can promise. So I have three layers and top coat in the pictures.

This polish is magical, I promise. Absolutely love it. Unfortunately, it has to be removed already tomorrow evening, so it is important to enjoy it fully. I'm going to be involved in some medical examinations at my internship and when you have hospital clothes on it is nail polish off.

I randomly picked three polishes to choose on this time.

3 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!