fredag 6 september 2019

Essie - Midnight Sun

Pressutskick

Nä, det här med latin och dess deklinationer och adjektivformer är inte min grej. Jag är faktiskt ganska urkass på det hela, men jag får försöka traggla mig igenom de kommande lektionerna och tentan och hoppas på tur. Omtenta är ingen katastrof, men vore ju skönt att slippa. I helgen är det konstrunda i Tingsryd och jag tror vi ska köra och kika på lite utställare.

Det är fortfarande blått som gäller på Instagram, så här kommer mitt sista blåa bidrag. Ett lack från Essie som jag var helt säker på att jag redan visat, men jag kan inte hitta något inlägg eller bilder på det i alla fall. Det här är Midnight Sun från deras Midsummer Collection som kom förra året. Ett lite dammigt duvblått krämlack som var jättebra att jobba med. Jag har två lager och topplack på bilderna.

Min man verkade inte tycka att det här såg något kul ut i flaskan, kallade det för fisblå, vilket inte är någon vidare komplimang. Jag håller då verkligen inte med honom. Det här är ju jättefint! Nu kommer det från en kollektion som är menad som en hyllning till svensk midsommar och jag hade med glädje kunnat bära det här på midsommarafton. Nu blir det en vanlig helg i september som det bärs och det funkar ju alldeles utmärkt också.

Press Sample

Well, this with Latin and its declinations and adjectives is not my thing. I'm actually pretty worthless in these kind of things, but I have to try to get through the upcoming lessons and the exam and hope for luck. If I have to retake the test, then so be it, but it would be nice to avoid. This weekend is the art round in Tingsryd and I think we should drive around and look at some exhibitors.

It's still blue that applies on Instagram, so here comes my last blue contribution. A polish from Essie that I was quite sure I already showed, but I can not find any posts or pictures on it anyway. This is Midnight Sun from their Midsummer Collection that came out last year. A little dusty pigeon blue cream polish that was great to work with. I have two layers and top coat on in the pictures.

My husband did not seem to think that this looked anything fun in the bottle, called it by a less flattering name... I really do not agree with him. This is a great looking polish! It comes from a collection that is meant as a tribute to Swedish midsummer and I could have worn this on midsummer eve with joy. Now it becomes a regular weekend in September that it is worn and it works just fine too.

2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!