onsdag 25 september 2019

Depend O2 - 606

Pressutskick

Åh vad skönt att den där latintenta är gjord! Jo, jag tror nog att jag borde bli godkänd. Vår lärare brukar vara väldigt snäll när han rättar. Skulle vara så skönt att kunna stoppa undan de där böckerna för alltid faktiskt. Åkte hem och la mig på soffan och har faktiskt latat mig hela dagen. Tyckte jag var värd det. Imorgon sätter en ny kurs igång, men vi ska också få gå på studiebesök till rättspsyk, intressant.

Depend O2s höstkollektion heter Recycling och bland de lacken hittade jag ett riktigt klassiskt rött krämlack. Mycket bra att jobba med. Två lager och topplack har jag på bilderna.

Det var länge sedan jag bar ett så här knalligt rött lack. Tur det åkte på nu, för man kan ju inte annat än att bli glad med sådana här naglar.

Press Sample

Oh how nice it is to have done the latin exame! Yes, I think I should be approved. Our teacher is usually very kind when he corrects. Would be so nice to be able to put those books back in the shelf forever. Went home and laid down on the couch and have actually been lazy all day. I thought I was worth it. Tomorrow a new course will start. 

Depend O2's autumn collection is called Recycling and among those polishes I found a really classic red cream. Very good to work with. I have two layers and top coat on in the pictures.

It's been a long time since I wore such a loud red polish. So happy I chose this one now, because you can't help but feeling happy with these nails.

2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!