fredag 27 september 2019

Birds!

Fredag och hemmastudier. Har fixat en hemuppgift med lite diagram, annars har jag faktiskt mest slöat hela dagen. Tanken var att jag skulle städa, men det kan jag göra en annan dag. Ikväll ska vi åka och hämta kinamat som ska intas ihop med vänner.

Jag kände för att stämpla lite och hittat fina fåglar på en platta från Moyra som heter Last Day of Spring. Jag använde Hit The Bottle Shadows of Darkness att stämpla med.

Det blev inte riktigt så bra som jag tänkte mig, men lite gulligt i alla fall.

Friday and home studies. Have fixed a home task with a little diagram, otherwise I have actually just rested most all day. The idea was that I would clean the house, but I can do that another day. Tonight we will go and pick up some Chinese food that will be eaten together with good friends.

I felt like stamping and found nice birds on a plate from Moyra called Last Day of Spring. I used Hit The Bottle Shadows of Darkness to stamp with.

It didn't really get as good as I imagined, but a little cute anyway.2 kommentarer :

  1. Det går inte att ha en sådan titel på ett inlägg utan att jag börjar tänka på Hitchcock. Och i de tankebanorna är det där en PERFEKT manikyr.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!