måndag 16 september 2019

I did some stamping!

Ännu en mycket bra dag på praktikplatsen har förflutit. Har hunnit med att träna lite också innan jag åkte hem. Väl hemma tog jag en liten kort promenad ned till stugan och beundrade de nya golven. Det blir så himla fint!

Jag har varit sugen på att stämpla lite ganska länge, men tid och ork har inte funnits. Ikväll hittade jag lite energi i alla fall och letade fram ett mönster från Über Chic 6-02 som jag stämplat över Essie Chocolate Cakes med Models Own Chrome Rose.

Ett lite sirligt mönster som jag tyckte passade utmärkt i den här färgen. Jag tycker det här blev väldigt fint.

Another very good day at the internship has passed. I went to the gym before I headed home as well.  Once at home I took a short walk down to the cabin and admired the new floors. It will be so nice!

I've been longing to stamp for quite some time, but time and energy have not existed. Tonight I found some energy anyway and was looking for a nice pattern that I found on Über Chic 6-02 which I then stamped over Essie Chocolate Cakes with Models Own Chrome Rose.

A delicate pattern that I think fits well with this color. I really like how this turned out.3 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!