söndag 22 september 2019

Reader's Choice - OPI Sprung

All min tid och energi har gått åt till att försöka lära mig det vi behöver kunna inför tentan på onsdag. Därav något dåligt med inlägg. Alltså har det mest blivit pluggande i helgen, men en liten tur ned till fågeltornet och en liten avstickare på en skördemarknad idag.

Det är söndagkväll och dags att göra sig fin inför kommande vecka och det har ju blivit tradition att jag gör det med lacket ni väljer åt mig. Denna gången är det OPI Sprung som fick pryda mina naglar. Ett kopparaktigt foil lack som var lite skirt att måla med så jag har tre lager plus topplack på bilderna. Dock var det absolut inte svårt att måla med, fast jag var lite för trött så lite kladd blev det ändå.

Det här är väl ändå en helt perfekt höstfärg. Jag tycker det i alla fall. Gillar jag det? Ja, absolut, men jag är inte heltokig i det om jag ska vara helt ärlig. Lite för skirt för att jag ska vara supernöjd.

Tycker det är dags för lite Glam Polish i omröstningen igen.

All my time and energy has been spent trying to learn what we need to know before the exam on Wednesday. Hence not that many posts. So this weekend has been mostly devoted to studying, but a little trip down to the bird tower and a small detour to a harvest market today.

It is Sunday night and time to make the nails nice for the coming week and it has become tradition that I do that with the polish you choose for me. This time it was OPI Sprung who got to decorate my nails. A copper-like foil polish that was a bit sheer to paint with so I have three layers plus top coat in the pictures. However, it was definitely not difficult to paint with, although I was a little too tired so it became a little messy anyway.

This is definitly a perfect autumn color. I think so anyway. Do I like it? Yes, absolutely, but I am not entirely in it if I am to be completely honest. A bit too sheer for me to be super happy.

Think it's time for a little Glam Polish in the poll again.
3 kommentarer :

 1. This is nice, go this one too :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. A bit watery formula, but great color.

   Radera
  2. Oh really, I don't remember mine being watery! Only used 2 coats and got great coverage!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!