tisdag 27 oktober 2015

OPI - OPI Scores A Goal!

OPI Scores A Goal har en färg som jag normalt sett inte brukar gilla så mycket, för det är aningen mer brunaktigt än vad mina bilder visar. Men det är tydligen något med hösten som helt fått mig att börja gilla den här typen av lack. Plus att jag faktiskt tyckte att jag passade i färgen.

Lacket är ett riktigt mörkt rött eller som sagt nästan brunt och som något förvånande kommer från förra årets sommarkollektion som hetter Brazil.

Det är riktigt smidigt att måla med och täcker på två lager. På bilderna har jag topplack på också.

Jag har fått den här flaskan av fina Anne på Nailtastic och i ärlighetens namn hade jag nog inte köpt lacket om jag bara sett det i flaskan för där ser det inte speciellt frestande ut alls. Men på naglarna tycker jag det är trevligt och som sagt mer passande för hösten än sommaren.OPI Scores A Goal is a color that I normally don't tend to like so much because it is a bit more brownish than my pictures shows. But it's apparently something with the autumn that completely makes me like colors I normally don't. Plus I actually thought it looked really nice to my skintone. 

The polish is a really dark red or brown and surprisingly is one of the polishes from last years summer collection Brazil.

It's really easy to paint with and covers in two layers. In the pictures I have topcoat on too.

I got this bottle from the wonderful Anne of Nailtastic and in all honesty I would not have bought the polish if I just seen it in the bottle where it does not look particularly tempting at all. But on the nails, I think it's nice and as I said, more suitable for autumn than summer.

6 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!