lördag 3 oktober 2015

Reader's Choice - Sealore Beluga Blizzard

Lördag och vi ska äntligen få gå och titta på I Love Musicals. Biljetterna köptes tidigt i våras. Först äta en god bit mat och sen njuta av skönsång och detta tillsammans med finaste grannarna.

Men nu till dagens lack som självklart är ett som ni mina läsare har valt för det är ju som sagt lördag och läsarnas val. Lacket som vann förra veckans omröstning är Sealore Beluga Blizzard ett lack som jag fick i en Secret Santa Bag och som också är det enda jag har ifrån Sealore.

Jag är faktiskt lite kluven till det här lacket som består av en klar bas med microglitter i olika nyanser av vitt upp mot beige. Jag har inte testat att använda det på egen hand även om det förmodligen går. Istället har jag lagt två lager över ett vitt krämlack. Det var inga som helst problem med appliceringen utan glittret spred sig lätt på nageln och torktiden var också riktigt bra. På bilderna har jag topplack på.

Nä, det jag inte kan bestämma mig för är om jag tycker om det här eller inte. På ett sätt gör jag det för det ser faktiskt ut som snö på naglarna även om mina bilder kanske inte är de allra bästa på att visa detta. Och jag har till slut vant mig och kan tycka att vita lack är riktigt fina ensamt på naglarna, men det här blir en lite pärlemoraktig effekt av som jag kanske inte kommer helt överens med.

Så ja, det är fint, men kanske inte något jag kommer använda på egen hand igen. Däremot kan jag ju se det här som grund till nail arts och till vintermanikyrer utan minsta problem.

Nu till dagens omröstning med lack som av slump bara blev sådana som jag fått av mina vänner i födelsedagsgruppen!
Saturday and tonight we will go to a show called I Love Musicals with two of Swedens best singers at least in my opinion. But before that we will go to a restaurant and eat great food with our lovely neighbours. So I'm looking forward to this evening.

But now to today's polish which obviously is one you my readers have chosen because after all it is Saturday and that does mean Reader's Choice.

The polish that won last week's vote is Sealore Beluga Blizzard a polish that I got in a Secret Santa bag and also is the only one I have from Sealore.

I'm actually a little ambivalent to this polish which consists of a clear base with micro glitter in shades of white up against beige. I decided to not use it on it's own but instead I did two layers over a white base, but I do think it's possible to use it on it's own to. There was no problem with the application the glitter spread out easily on the nail and the drying time was also really good.In the pictures I have topcoat on as well. 

I can't decide if I like this or not. In a way I do because it actually looks like snow on the nails even though my pictures might not be the best at showing this. And I've finally gotten used to have white nails without any nail art. But this has a little pearly effect of which I may not entirely agree with.

So yes, it's nice, but maybe not something I will use on it's own again. However, I can see this as the basis for Nail Arts and winter manicures without the slightest problem.

Now on to today's poll with three polishes that I got from my friends in the Birthday group I'm a part of. 

6 kommentarer :

 1. I think it looks very interesting over the white base - difficult to describe, but very interesting!!

  SvaraRadera
 2. Jag förstår din tveksamhet. Jag tycker det ser fint ut på dina bilder, men vet att jag själv har en tendens att vantrivas i vita lack som inte är krämisar. Ibland känns de lite daterade på naglarna?

  SvaraRadera
 3. Tycker att det ser super snyggt ut

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, alltså det är ju inte fult på något sätt, men kanske inget toppenlack.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!