torsdag 29 oktober 2015

Black & Orange Nails!

Jag tog mig för att göra en något Halloween inspirerad manikyr. I och för sig helt utan varken spindlar eller döskallar, men med tanke på färgkombinationen och att ett av lacken är från en Halloween kollektion så kallar jag den för det.

Ett av lacken som jag använt är KB Shimmer Jack ett lack som jag hade trånat efter, men inte fått tag på. Trånat efter trots att det är strängglitter i det. Något som jag normalt sett inte gillar så mycket. I alla fall så lyckades jag hitta det här på en blogsale vilket jag är väldigt glad för. För även om det är strängglitter i så är Jack så himla fint. Eftersom det är svårt att få tag på så har jag snålat med de dyra dropparna och lagt det över svart.

De andra lacken jag använt mig av är Zoya Raven och Amy. Jack skulle nog lätt kunna ta sig in på en av mina topp 5 listor så här har jag alltså gjort en manikyr med bara favoritlack och jag gillar den skarpt.

I made myself a Halloween-inspired manicure. This completely without neither spiders or skulls, but given the color combination and that one of the polishes is from a Halloween collection I think it is ok to call it a Halloween manicure. 

One of the polishes that I used is KB Shimmer Jack a polish that I had longed for, but not gotten my hands on. I really wanted that polish and that is even if it has string glitter in it. Something I normally don't like so much. In any case, I managed to find this on a blog sale and for that I'm very happy. Because I really like this polish even the strings are ok. Since it is difficult to find this one I wanted to spare some of the expensive drops and have put it over black.

The other polishes I have used is Zoya Raven and Amy. Jack could probably easily be part of an glitter top 5 lists, so here I have therefore made a manicure with just favorite polishes and I like it a lot.

9 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!