fredag 16 oktober 2015

Il Etait Un Vernis - Pinot Noir

Om jag hade druckit vin, vilket jag inte gör skulle jag haft på mig det här lacket varenda gång jag hällde upp ett glas rött för att matcha tror jag! Eller det kanske var att ta i, men det skulle verkligen matcha väldigt bra.

Il Etait Un Vernis är ett för mig helt nytt märke, men första bekantskapen var mycket trevlig så jag hoppas på en lång och trevlig vänskap.

Pinot Noir är ett djupt vinrött lack med fin holoeffekt. Det är smidigt att lacka med och täcker på två lager. Torktiden var också trevlig. På bilderna har jag topplack också.

Det här är absolut en färg som jag gillar. En typ av färg som jag lätt kan ta fram då jag inte riktigt vet vad jag vill ha eller ha svårt att bestämma mig. För man känner sig alltid snygg i den här nyansen och jag känner mig hemma i den.
 If I had been a person who liked drinking wine, which I'm not, I've been wearing this polish every time I poured a glass of red to match, I think! Or maybe that would be a bit too much, but it certainly would match very well.

Il Etait Un Vernis is for me a completely new brand, but the first acquaintance was very nice so I hope for a long and pleasant friendship.

Pinot Noir is a deep burgundy polish with a very nice holo. It's easy to paint with and covers in two layers. The drying time was also nice. In the pictures I have topcoat on.

This is definitely a color that I like. A type of color that I can easily paint with times when I don't really know what I want to wear or have a hard time deciding. Because at least I always feel pretty in this color and I feel at home in it. 

9 kommentarer :

 1. Jag dricker ju vin... Underbart vackert och jag hade LÄTT kunnat köpa det bara för namnet.

  SvaraRadera
 2. Väldigt snyggt! Och jag gillar bloggen i rosa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev inte så tokigt i rosa! Funderar på att behålla det så här efter vår rosa vecka också.

   Radera
 3. Åh så fint! Drack en riktigt god Pinot Noir i fredags faktiskt, borde ha burit detta då! Får nog införskaffa det inför framtiden ;)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!