tisdag 15 april 2014

Rainbow Honey - Oruha

Utskickat för recension

Om ni på något sätt misstänker att jag gillar Rainbow Honey så misstänker ni rätt. Just det här lacket har Katarina på Edgy Polish skickat till mig för att swatcha och recensera. Hon börjar verkligen få koll på vad jag gillar för lack för det här lacket gillar jag skarpt.

Rainbow Honey Oruha är ett svart lack med en så där alldeles lagom och underbar snygg effekt av glitter. Det finns blått och silver glitter i det här och allt i microstorlek vilket jag tycker är supersnyggt. 

Ja och dessutom så är det ju suveränt att måla med. Två lager har jag på och det är lagom. Torktiden är bra och över det här så har jag Digital Flash. 

Japp, det här är absolut ett lack i min smak. Det kommer från en kollektion som heter The Clover Trio som jag inte hittade så mycket information om när jag googlade den, men dom andra lacken var också mycket fina. 

Rainbow Honey hittar du hos Edgy Polish för 115 kronor flaskan. 


Sent out for review 

If you somehow suspect that I like Rainbow Honey you are correct. This polish has Katarina on Edgy Polish sent me to swatch and review. She is starting to really know what kind of polishes I like and this one is certinaly one of them. 

Rainbow Honey Oruha is a black polish with just the right amount of glitter. There are blue and silver glitter in this and everything in micro size which I think is super neat. 

And yes it's also amazing to paint with. Two layers is enough. The drying time is good and I also have a layer of Digital Flash over. 

Yep, this is definitely a polish in my taste. It comes from a collection called The Clover Trio, which I did not find very much information about when I googled it, but the other polishes was also very nice. 

Rainbow Honey can be found at Edgy Polish for 115 SEK a bottle.


17 kommentarer :

 1. En jätteläcker svart!! Vad kul att jag prickade rätt... faller även själv för den här typen av lack. De är klassiska, men ändå spännande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Klassiskt snyggt med det lilla extra :)

   Radera
 2. Väldigt läckert måste jag säga. Vad tycker du om Digital Flash? Jag är nyfiken på det måste jag säga....;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar det väldigt mycket. Kan absolut tänka mig att fortsätta använda det som topplack.

   Radera
 3. I love Rainbow Honey too, and this black is gorgeous with that micro glitter - I love blacks like this!

  SvaraRadera
 4. Oh, det här gillar jag. Riktigt snyggt. :)

  SvaraRadera
 5. Jag är inte så mycket för svart, men det här såg riktigt stiligt ut! Snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag faller ju ofta för den här typen av lack och jag tror att du skulle kunna gilla det också.

   Radera
 6. Inte riktigt min smak, föredrar de "gräddiga" lacken med glitter i :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom kan jag också tycka är fina, men det här är nog mer min grej.

   Radera
 7. Jättefint lack! Det är lite i min smak också!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!