lördag 12 april 2014

Lacky Corner's Favorite week and Readers Choice! Jade - Uau!

Lördagar betyder ju Läsarnas val och den här veckan lät jag er rösta på tre av mina favoritlack. Kampen var länge ganska jämn mellan Different Dimension Whatever och Jade Uau!, men i slutändan så vann Uau! ganska övertygande i alla fall.

Jade Uau! hade ganska länge stått på min önskelista, men varenda gång jag försökte köpa den när Llarowe hade restock så hann en massa andra före mig och den var slut. Därför blev glädjen över att hitta det här lacket i ett av mina födelsedags paket förra året väldigt stor och för en gång skull lät jag inte ett önskelack stå i lådan utan provade på en gång.

Både den gången och den här gången är glädjen lika stor när det sitter på mina naglar. Älskar det här lite brända orangefärgade lacket och dess underbara regnbågar.

Dessutom är det som en dröm att applicera. Jag har för mig att jag hade tre lager förra gången, men nu räckte det faktiskt med två. Mycket bra med tanke på att det är en ganska liten flaska och man vill inte slösa i onödan. Givetvis så kan man ju lägga det över någon basfärg, men jag ville visa det i sitt originalskick.

Nästa veckas lack finns det absolut inget tema på utan det är slumpgeneratorn som avgjort vilka ni får att rösta på. Och som vanligt hittar ni omröstningen under bilderna.
Saturdays mean the Reader's Choice and this week I did let you vote for three of my favorite polishes since it's also my favorite polish theme week. The results was at first fairly even between Different Dimension Whatever and Jade Uau!, but in the end Uau! won pretty convincing.

Jade Uau! had pretty long been on my wish list, but every time I tried to buy it when Llarowe had restock a lots of others did the same and was faster than me. So it was not available when I tried to put in the shopping cart. Therefore was the joy of finding this polish in one of my birthday package last year very large and for once I did not let something that had been on my wishlist stand in the drawer a long time before trying it on. No I used it at once.

It's the same joy this time as the first time using this polish. Love this little burnt orange polish and its wonderful rainbows.

Moreover, it's like a dream to apply. I kind of remember having three layers last time I wore it but this time I thought it was enough with only two. Very good considering that it's a pretty small bottle and you don't want to waste unnecessarily. Of course you could apply it over another basecolor but I wanted to show it in its original condition.

For next weeks poll there is absolutely no kind of theme. My random number generator did choose what polishes you can vote for.

26 kommentarer :

 1. Det är verkligen urfint och platsar perfekt i en favoritvecka. :) Har en kollega som vill att jag försöker få tag på det till henne. Just detta lacket föll hon för av alla lack jag bär. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du som aldrig byter lack ;) Det är verkligen ett fantastiskt lack. Hoppas du får tag på det åt henne.

   Radera
 2. OH WOW - just WOW
  What an amazing warm glow, very unique I think - lovely swatches!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you! I really love this polish and are so glad that I have a bottle.

   Radera
 3. Väldigt vackert, ett lack rätt in i mitt hjärta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och i mitt när jag såg det första gången.

   Radera
 4. Det är galet fint och jag hoppas lägga vantarna på en flaska en dag.

  SvaraRadera
 5. Såå snyggt, måste införskaffas!

  SvaraRadera
 6. Nu kanske jag är lite knäpp men jag gillade det mer på de bilderna där regnbågarna inte var så starka. Enbart för att den fina och lite udda färgen kommer fram så fint på de bilderna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är inte ett dugg knäpp! Jag gillar att visa bilder där man ser hur det ser ut utan direkt ljus på eftersom jag allt för många gånger lockats av ett lack pga regnbågarna och sen inte gillat hur det sett ut 95% av tiden på naglarna.

   Radera
 7. Wow, the holo in this is so strong!!! LOVE this!!

  SvaraRadera
 8. Uau! är så underbart! Ett av mina absoluta favoritholos! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp och det är ju bevisat av denna veckans tema att den även tillhör mina favoriter :)

   Radera
 9. Det är verkligen ett otroligt lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Liksom flera av Jade lacken måste jag nog säga.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!