söndag 20 april 2014

Nailart Sunday - Summer Flowers!

Jag misstänker att det kommer bli en del påskinspirerat denna Nailart Sunday, men jag kör på mer sommarinspiration jag. Och förresten så passar det ju bättre eftersom sommarbilen hämtas hem idag.

Förra helgen fick jag syn på ett foto på Instagram. Tyvärr var jag inte så smart att jag skrev ner vem som lagt ut det, men i alla fall så hade personen gjort en blommanikyr som jag tyckte var så fin och som jag kände att det där tror jag att jag skulle kunna göra också.

Jag hade precis målat på Rainbow Honey Charaxes vilket skulle bli en ypperlig bas till det här lilla projektet. Fram med nailart penslar, Zoya Dreamy, Zoya Purity och American Apparel Neon Yellow.

Det här var kul och faktiskt inte så svårt. Jag började med att göra en halvcirkel med gult som jag sen drog smala vita streck ifrån för att få det att se ut som en prästkrage. Tydligen har jag en liten förkärlek för den här typen av blommanikyrer! För att piffa till det lite extra har jag sen lagt lite mörkare gula prickar i den gula mitten.

En sak är säker. Jag kommer att göra om den här manikyren igen. Man kan ju givetvis göra vilka färger man vill på blomman, men det här är ju ytterligare en perfekt midsommar manikyr.

My guess is that it will be a lot of Easter inspired manis this Nailart Sunday so I go for a summer inspired one instead. And that is very fitting since today is the day we are getting our summer car home.

Last weekend I saw a photo on Instagram. Unfortunately I was not so smart that I wrote down who published it, but in all cases the person had made ​​a floral manicure which I thought was so nice and I felt I might be able to do it as well..

I had just put on Rainbow Honey Charaxes which would be an excellent base for this little project. Took out nail art brushes, Zoya Dreamy , Zoya Purity and American Apparel Neon Yellow .

This was fun and actually not that difficult. I started by making a semicircle of yellow that I then pulled the narrow white lines from to get it to look like a daisy. Apparently I have a slight preference for this type of floral manicures! To spice it up a little extra, I then added a bit darker yellow dots in the yellow middle.

One thing is certain. I will redo this manicure again. One can of course do what colors you want on the flower, but here 's another perfect midsummer manicure.

30 kommentarer :

 1. It's very sweet - and the petals also reminds me of feathers, so I also see part of a dream catcher :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I guess I would be able to use the same kind of technique to do some feathers. And you know what? I think i will try.

   Radera
 2. Fint, gillar effekten av prästkrageblomma! :) Och, ja ser lite ut som fjädrar, också fint!

  SvaraRadera
 3. Underbar nailart, och underbara färger! Snyggt :)

  SvaraRadera
 4. Ååh präskkrageblommor :) så himla kreativt!

  SvaraRadera
 5. Åh va fina! De här gillar jag jättemycket! Passar både sommar och påsk :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Och jag kommer absolut att göra om det här i andra färgvariationer.

   Radera
 6. Hm, det här är ju helt klart en idé som tåls att lekas lite med, snyggt! :)

  SvaraRadera
 7. Det här blev verkligen supersnyggt! Härligt med sommarnaglar:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag längtar alldeles grisligt mycket efter sommaren nu.

   Radera
 8. Åh, kommer sommarbilen fram nu:)
  Det var en väldigt fin sommarmanikyr, inte omöjligt att jag "lånar" den när midsommar närmar sig:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, äntligen är den hemma igen! Klart du ska låna den här manikyren. Har en känsla av att du kan göra en kanonvariant.

   Radera
 9. these turned out perfectly for the spring and Easter!! awesome freehand =)

  SvaraRadera
 10. Riktigt fin manikyr! Den verkar inte vara svårare än att jag skulle kunna våga mig på den, jag också.

  SvaraRadera
 11. Svar
  1. Tack, jag gillade verkligen den här manikyren så den kommer att upprepas.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!