onsdag 16 april 2014

Mentality - Beautiful

Ser ut att bli en vacker dag idag. Ska ut och promenera och även försöka köpa mig ett par bättre ut och gå skor. 

Lacket jag har idag, jo för det här sitter på mina naglar just nu kommer från Mentality och heter Beautiful och det namnet gör det verkligen skäl för. 

Jag har visat Rainbow Honey tidigare i veckan och nämnde att det har blivit ett favoritmärke och det är verkligen Mentality också. 

Just Beautiful är ett lite mörkare rött matt lack jag tycker faktiskt att det drar lite åt det rosa hållet, men inte på något dåligt sätt alls. 

Det här med matta lack höll jag mig borta ifrån länge för att jag trodde att jag inte tyckte om det, men det var ju fel. Bland annat det här fick mig att ändra min åsikt totalt. Att lacket sen är en dröm att applicera skadar ju inte. Jag har ett lager på bilderna. Och jag kan tala om att idag är dag tre för mig att bära detta och det ser lika fint ut fortfarande. 

Det här lacket har jag fått i ett byte men är man sugen på att köpa Mentality lack så finns dom hos Edgy Polish.






Looks like it will be a beautiful day today. I will take my camera out for a walk and also try to buy me a pair of better walking shoes .

The polish I show you today is actually also sitting on my nails right now. It comes from Mentality and is called Beautiful and it really lives up to it's name.

I have shown Rainbow Honey earlier this week and mentioned that it has become a favorite brand and Mentality really is that too.

Beautiful is a little darker red matte polish in fact I think it pulls a little on the pink direction, but not in a bad way at all.

This thing with matte polishes is something that I have stayd away from for long time because I thought I did not like it, but that was wrong. And this polish is one of those who made me change my mind totally. The polish is a dream to apply and that of course does not hurt. I have only one layer in the pictures. And I can tell you that today is day three for me to wear this and it looks just as nice still.

I received this polish in a swap but if you are eager to buy Mentality polishes you can find them at Edgy Polish .

20 kommentarer :

 1. Åh så snyggt! Även jag har haft lite motstånd mot matta lack, men de här med lite skimmer i ger en lite "råsilkes"aktig yta som jag tycker är så vacker! Lustigt nog så bär jag själv ett Mentality-lack idag, måste vara en syster eller kusin till det här, det lila Rogue. Måste verkligen kika på fler lack från Mentality. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också varit lite tveksam, men inte längre. Det här är helt fantastiskt vackert.

   Radera
 2. Jättefina bilder! Jag har så svårt för att vilja bära matta lcka för jag tror att de ska flagn av eftersom man inte använder överlack, men det var ju onekligen positivt att få höra att du haft det i snart tre dagar och att det fortfarande är fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte tyckt om finishen heller innan, men börjar ju mer och uppskatta det.

   Radera
 3. Heeelt underbart! Sååå underbar färg, det här måste upp på önskelistan. :-)

  SvaraRadera
 4. Supersnyggt! Fina bilder! Jag har varit lite tveksam till dessa, men nu får det nog bli några av de matta också.

  SvaraRadera
 5. Det ser underbart ut! Jag har bara ett Mentality än så länge, men fler ska det bli.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag absolut. Mycket bra märke måste jag säga.

   Radera
 6. Riktigt fint lack. Jag har ett rött matt Zoyalack som är rätt likt, tror jag. Hade det varit blankt hade det inte varit så speciellt, men den matta ytan tycker jag ger det lite mer karaktär.

  SvaraRadera
 7. Fin färg! Förmodligen ännu finare med överlack. ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, för en gång skull är jag inte helt övertygad om att du har rätt ;)

   Radera
 8. Beautiful is the perfect name for this one :)

  SvaraRadera
 9. Härlig färg! Det här får komma med på listan över nya som snart ska köpas in till butiken :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!