fredag 11 april 2014

Lacky Corner's Favorite Week - Cactus Boron

Idag kombinerar jag min favorit vecka med Skimmerskuggans Holofredag och inte med vilket lack som helst inte.

Det här mina vänner är Cactus Boron. Ett av Cactus Nail Polish egna lack som kommer från hennes Spectrum kollektion och jag var lycklig nog att få en flaska.

Ett underbart klarblått lack som i skugga blir lite mer jeansblått med holo effekt. Inga jätteregnbågar utan mer scattered effekt, men jag älskar verkligen det här lacket och tycker absolut att det ska ha sin dag i min favoritvecka.

Om man bara tar lite tjockare lager redan från början är det här mycket trevligt att lacka med. Lite tunnare lager får en liten tendens till holosjuka. Torktiden däremot den är supersnabb. Jag har två lager och så Digital Flash över. Det här trivs jag i som bara den!
Today I combine my favorite week with Skimmerskuggans Holofriday ​​and not with just any polish. 

This my friends is Cactus Boron. One of the Cactus Nail Polish custom polish coming from her Spectrum collection and I was lucky enough to get a bottle. 

A wonderful clear blue polish that in the shade becomes a little more denim blue with holo in it. No giant rainbows but more scattered effect, but I really love this polish and definitely think it deserves it's own day in my favorite week. 

If you just take a little thicker layer from the very beginning, this is very nice to paint with. If you do thinner ones it does have some potential for holosickness.  The drying time however, it is super fast. I have two layers and  Digital Flash over. This is so my cup of tea!

20 kommentarer :

 1. Åh vilken snygging! Jag tycker scattered holo är minst lika snyggt som regnbågar, och den här den effekten passar det här läcket jättebra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med angående scattered. Blir ofta väldigt fint.

   Radera
 2. Det är det snyggaste av Cactuslacken, enligt mig, men jag köpte inget själv. Den här var jag dock kraftigt lockad av!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig om att det här är det finaste av Cactusarna.

   Radera
 3. Åh vilken härlig blå färg! Superfint!

  SvaraRadera
 4. OH WOW - this is so gorgeous - I never saw that one before!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I have shown it before, but it was a very limited edition so it's a rare gem in my collection.

   Radera
 5. Vilken perfekt blå! Och så holo på det. Dör lite över hur fint det är :D

  SvaraRadera
 6. Vilken goding! Jag förstår att du håller hårt i det här lacket :)

  SvaraRadera
 7. Den nästan lilablå (iaf på min skärm) är ljuv trots att den är så färgstark. Snyggt!

  SvaraRadera
 8. Färgen är verkligen helt underbar! Synd att den gick åt så fort, hade gärna knipit en flaska. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att du inte lyckades knipa åt dig en för det är verkligen väldigt fint.

   Radera
 9. Kanon snyggt och färgen är ju för härlig

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!