fredag 18 april 2014

The Neverending Pile Challenge - Indie


Idag är första gången jag medverkar i en utmaning som Gnarly Nails står bakom. Det hela går ut på att använda sina otestade lack och det har jag en alldeles för stor mängd av så det här passar mig alldeles utmärkt.

Utmaningen pågår tre dagar i veckan, men man väljer själv när man känner att man vill vara med och idag ville jag gärna vara med när temat var Indie. Är du själv sugen på att hänga med på den här utmaningen så finns det mer info här.

Jo, men dagens tema var ju då som sagt Indie och om man kollar på min lista av lack som är oprövade så utgör Indies en ganska stor procent av dessa. Troligen för att hela Indie branchen har exploderat sista året och att det finns så många lack som man vill ha av dom.

Det lacket jag valde att visa är ett från Nailnation 3000. Ett märke som jag inte testat innan. Det här lacket heter Awesome Sauce och har fått en del uppmärksamhet bland bloggarna och det här var ett lack som jag trodde att jag skulle tycka väldigt mycket om, men det gör jag faktiskt inte.

Inte för att själva lacket var knepigt, tvärtom. Jättesmidigt att applicera med och torkade fort som tusan. Färgen är egentligen hur fin som helst, men jag trivdes inte i den.

Den är orange med väldigt tydligt skiftning mot korall eller rosa och jag kände mig inte alls hemma i den.

Nåväl, man kan ju inte gilla allt kanske. Tyvärr så hade ju jag planerat att ha det här idag när vi ska och kolla på Joe Labero, men jag får nog trolla bort det och fixa dit något annat istället tror jag.

Förresten så passar ju det här bra in på Skimmerskuggans Holofedag så jag tar väl och deltar i den också :)


Today is the first time I participate in a challenge that Gnarly Nails stands behind. It all comes down to using those untried polishes and I have a too large amount of that so this suits me just fine.

The challenge goes on three days a week, but you can choose when you feel you want to participate and today I really wanted to join because the theme was Indie. Are you eager to join this challenge you can find more information here.

So, today's theme is as I said Indie and if you look at my list of untried polishes Indies has a fairly large percentage of it. Probably because the whole Indie industry has exploded in the last year and that there are so many polish that you want from them.

The polish I chose to display is from Nailnation 3000 a brand that I had not tried before. This is called Awesome Sauce and has received some attention among us bloggers and this was a polish that I thought I would enjoy very much, but I actually didn't.

Not that the polish was tricky, quite the opposite. Very smoothly to apply and dried fast as tornado. The color is really a very nice one,  but I didn't like it.

It is orange with very clear shift toward coral or pink and I didn't feel at home in it.

Well, you can't like everything. Unfortunately, I had planned to wear this today as we are going to a Joe Labero show, but I 'll have to conjure it away and fix something else instead, I guess.

And this  also qualifies me to participate in Skimmerskuggans HoloFriday so I double it today!14 kommentarer :

 1. Wow, vilken härlig färg, man blir riktigt glad av den....;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är superfin, men inte något som jag föll för tyvärr.

   Radera
 2. Gorgeous!!! And I don't even like orange polish... <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, something is very wrong then. Because I love orange but this just wasnt for me.

   Radera
 3. Alla kan inte gilla allt men jag älskar det jag ser! Fantastiskt fin holo.

  SvaraRadera
 4. Åh vad snyggt! Aldrig sett nåt holo i denna nyans

  SvaraRadera
 5. I am not into corals at all, but wow, I like this one a lot!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Well, glad that someone gives it some love when I dont.

   Radera
 6. Ankie mammabisson på Instagram,följ mig gärna19 april 2014 kl. 23:47

  Måste bara fråga var jag kan hitta detta lack, jag känner att jag bara måste ha det!
  /Ankie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nailnation har förmodligen någon egen sida, men jag hittade mitt hos Norway Nails.

   Radera
 7. Det här var otroligt snyggt!

  SvaraRadera
 8. Wow, vilket lack! Färgen är fantastisk!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!