tisdag 4 mars 2014

OPI - Live Love Carnaval

Det här var ju ett rackarns lack att få till foton som jag blir nöjd med på. Därför får ni en hel drös med bilder.

Helt klart är det så att OPI Live Love Carnaval är något mer korallfärgat än vad jag trodde det skulle vara och tyvärr så är inte det i min mening positivt.

Det som dock är positivt är att det är bra formula på det här. Enkelt att lacka med, jag har tre lager på, men på höger stannade jag faktiskt på två och det hade jag ganska säkert kunnat gjort på fotohanden också. Torkar bra gör det också. Ytan är väldigt fin och glansig utan topplack, men på bilderna har jag ett lager med Seche.

Penseln vet ni sen tidigare att jag gillar i OPI lacken. Alltså det är absolut inget fel på färgen, den är knallig och rolig, men inte något som jag trivs överdrivet bra i. Däremot så ser jag fram emot dom andra två lacken jag har från OPI:s Brazil kollektion eftersom det här var bra att lacka med så hoppas jag att dom är lika bra.


This was a darn polish to get the photos that I would have been satisfied with. Therefore, you get a whole bunch of pictures. 

Clearly is that OPI Live Love Carnaval is slightly more coral colored than I thought it would be and unfortunately, it's not it in my mind positive. 

However, what is positive is that it's great formula to this. Easy to paint with, I have three layers on, but on the right I actually stayed at two and I had quite certainly could have stoped on two on the photo hand too. It dries fast too. And with a very shiny and nice surface. I have Seche on top on the pictures but for the shinyness it's not necessary.  

You know from before that I like the brush in OPI polishes. Well there is absolutely nothing wrong with the color, it is bright and summerfun, but not something that I feel that completely comfortable in. However, this has certinaly made me look forward to try the other two polishes that I have from the Brazil collcetion. This was really nice to work with so my hopes are that they will be that as well.

24 kommentarer :

 1. I have the same love/hate relationship to coral - if there is a little in a red it can be so beautiful, but too much, well like you feel.
  I have to say that I think it looks good on you on the photos tho...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you! It actually did look good on me, but I still can't get myself to feel comfortable in too much coral.

   Radera
 2. Helt klart en vårig färg! Tror dock inte den skulle passa alls med min hudton..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, så kan det ju vara förstås. Fast om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte så mycket om det passar hudtonen eller inte om jag gillar lacket.

   Radera
 3. Det här var verkligen en färg i min smak :) Synd att du inte tycker om färgen för den är verkligen snygg mot din hy :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag tror absolut att du skulle gilla den här.

   Radera
 4. Härlig färg, men långt från unik. Passar dig tycker jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte unik på något sätt, men trevligt lack att jobba med och det är ju alltid positivt.

   Radera
 5. Det är ett okej lack men alldeles för korall för min smak.

  SvaraRadera
 6. Härlig färg, som gör en glad. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glad blir man absolut av den här typen av lack :)

   Radera
 7. Måste säga att den färgen såg väldigt härlig ut :)

  SvaraRadera
 8. Knalligt värre! Känns som ett sommarlack för mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk dig det här på ett par solbrända händer!

   Radera
 9. Oj va knallig den såg ut på de sista bilderna. Älskar det! Personligen har jag korall som min första lackkärlek så jag gillar den skarpt :)

  SvaraRadera
 10. Tjusigt lack men känns inte så jätte unikt

  SvaraRadera
 11. Det är ju en härlig färg, det kommer man inte ifrån.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svårt att smita från sanningen ;) Jag tycker också det här är en härlig färg, dock inte på mig.

   Radera
 12. Det ser fantastiskt ut på dig, nu längtar jag efter att testa det själv.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!