måndag 10 mars 2014

Polish Addict - Orange Is The New Black

Utskickat för recension.

Dags för lack nummer två från Polish Addict som jag fått från Edgy Polish. Ännu ett sånt där lack som jag var lite osäker på när jag såg det i flaskan, men oj vad jag ändrade mig när jag väl fått det på naglarna.

Orange Is The New Black består av en svart jellybas och glitter i blått, guld, grönt, orange, silver och små mini strängglitter i grönt. Jag tror ärligt talat att det skulle bli ganska jobbigt att få det här att täcka på egen hand så jag plockade fram mitt absoluta favorit lack bland svarta krämlack. Rainbow Honey Nyx och la det som bas.

Polish Addict flaskorna har väldigt sköna korkar att hålla i när man målar måste jag säga. Lacket var lätt att jobba med och glittren följde med förvånansvärt enkelt upp ur flaskan. Jag har två lager över basen och jag tycker att det räcker. Det blev alldeles lagom så här känner jag. Över det har jag ett överlack från Nail Pattern Boldness som heter Digital Flash. Ett överlack som verkar mycket lovande må jag säga. Verkar inte krympa lacken, torkar fort och ger en mycket trevlig glans.

Sen att jag lyckades att inte få upp ett enda strängglitter känns bara bra enligt mig.

Det må kanske vara ett lite höstigt lack, men jag gillar det. Väldigt mycket till och med. Det här är absolut ett sånt där glitter lack som jag trivs i. Lagom mycket bling på något sätt.

Vill man prova lack från Polish Addict så finns dom hos Edgy Polish som dessutom har en vårrea där man kan fynda lack tilö 40% billigare priser just nu.
Sent out for review.

Time for polish number two from Polish Addict that I ​​received from Edgy Polish. Yet one of those polish that I was a bit unsure when I saw it in the bottle, but oh how I changed my mind once I got it on the nails.

Orange Is The New Black is made of a black jellybase and glitter in blue, gold, green, orange, silver, and small mini string glitter in green. I honestly think that it would be quite a hassle to get this to cover on it's own so I picked up my absolute favorite polish among black creme polishes. Rainbow Honey Nyx and added it as a base.

The bottles from Polish Addict have very comfortable corks it helps when applying the polish, I must say. The polish was easy to work with and the glitters was surprisingly simple to get up from the bottle. I have two layers of this over the black base and I think it's enough. It was just the right amount of glitter this way in my opinion. Over this I have a top coat from Nail Pattern Boldness called Digital Flash. A top coat that looks very promising I must say. Does not seem to shrink the polishes, dries quickly and gives a very nice shine.

Then I also managed to not get up one single string glitter this time and that suits me just fine.

It may perhaps have a little autumn feeling about it, but I like it. Very much actually. This is absolutely one of those glitter polish that I feel comfortable in. Just the perfect amount of bling in it. 

If you want to try polishes from Polish Addict you can find them at Edgy Polish which also has a spring sale where you can bargain polishes to a 40% off from original prices right now. 

20 kommentarer :

 1. Ååååh! Det blev precis så snyggt som jag tänkt mig!! Älskar själv glitterlack med svart bas, det ger en fantastisk effekt! Kul att du gillade det också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här var absolut i min smak så du prickade in rätt igen :)

   Radera
 2. Riktigt snyggt :) måste ha!

  SvaraRadera
 3. What a gorgeous colour. This is definitely different to anything we've seen before. we love the look of multi coloured sprakle on black polish!

  www.mkstyleramblings.blogspot.com.au

  SvaraRadera
  Svar
  1. It was so much better on the nail than in the bottle. I love it :)

   Radera
 4. Riktigt snyggt! Glittren ser harmoniska ut tillsammans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är jättefina ihop. Alldeles lagom liksom.

   Radera
 5. Det ser riktigt riktigt snyggt ut!

  SvaraRadera
 6. Oh, detta är ju så fint, satt med det i kassen på Edgy när ett nytt sjuk skov just kom så man blev tvungen och lägga pengara på annat, får ta och skriva upp det här inför framtiden. :) Känner att jag måste våga bära lite mer mörka färger, alltid så rädd för missfärgningar på nagelbanden när man tar bort lacken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder ju dip-in burk när jag tar bort och tycker inte alls att det varit några problem med missfärgningar. Det är klart du måste testa lite mörkare också.

   Radera
 7. Trodde aldrig orden lagom och glitter skulle kunna samsas i samma mening, eller lack för den delen, men det här ser faktiskt lagom glittrigt ut. :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!