måndag 17 mars 2014

OPI - AmazON AmazOFF

Dags att visa lack nummer två från OPI:s Brazil kollektion av dom tre jag har.

Det här är AmazON AmazOFF fantastiskt fint grönt lack med ett fint skimmer i även om skimret kan tyckas lite diskret, men tillräckligt för att höja det här lacket från ok till mycket fint.

Jag tycker nog att det är lite mer grönt i verkligheten, men jag säger precis som Anne på Nailtastic gjorde häromdagen när hon visade det här. Mina bilder gör det inte rättvisa och faktum är att jag också googlade och hittade inte heller precis några bilder som faktiskt gör det.

Lacket är så sjukt mycket snyggare än vad ni någonsin kan ana. Det var helt ok att lacka med. Aningen rinnigt kanske, men ändå hanterbart och det täcker på två lager vilket alltid är trevligt. Torktiden, ja, den var också trevlig.

Det här var det lacket som lockade mig mest av Brazil lacken och jag kan definitivt säga att jag inte är besviken. Nä, det här lacket borde alla som gillar gröna lack ha. Tack OPI för det här. Bra jobbat.
Time for me to show you polish number two from OPI:s Brazil collection of the three I have. 

This is AmazOn AmazOff an amazingly beautiful green polish with a fine shimmer in it. The shimmer is a bit discrete but enough to make this polish stand out and go from ok to amazing. 

I think it is a bit more green in reality, but I will say the same as Anne at Nailtastic said when she showed it. My pictures doesn't do this justice. I also looked around the web and no I didn't really find any that does out there either.

This is soo much better in reality than you can ever imagine. It's ok to paint with. Maybe a bit runny but managable. It covers in two layers and that is always nice. The drying time was good.

This was the polish that I was most interested in of the Brazil collection and I can certinaly say that I'm not disappointed at all. No, this polish should be in every green polish lovers home. Thank you OPI! Good work.

22 kommentarer :

 1. I agree, the shimmer really makes this one stand out, it looks beautiful on you!

  SvaraRadera
 2. ännu ett lack jag verkligen måste ha då ;)

  SvaraRadera
 3. Jag vill ju inteha det mindre nu.. du har lyckats fånga skimret på bild! DET har jag intesett förut att någon gjort! Bra jobbat själv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Det är verkligen jättefint det här lacket.

   Radera
 4. Det är jättefint, men jag blev inte dödskär i det faktiskt. Däremot är det sjukt svårfotat, det går nästan inte att få riktigt rätt färg på bilderna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är helt löjligt svårt att fånga på bild!

   Radera
 5. That looks really nice. I would love some more shimmer though :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It wouldn't have hurt, but I like it this way too.

   Radera
 6. Visst är det heeeelt omöjligt att fota? Men så himla snyggt! Förresten, jag har inte hunnit posta ditt paket ännu, men imorgon lär det ske. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Galet svårt att fota, men galet fint! Åh, ser fram emot paket :)

   Radera
 7. Jag är så kär i den här nyansen. Jag har verkligen köpstopp dock, but hey it builds character :P

  SvaraRadera
 8. Jag är väldigt sugen på just detta lacket, tycker det är så snygg färg

  SvaraRadera
 9. Hm, kanske man ska kika närmre på då :D

  SvaraRadera
 10. Måste erkänna att jag blev chockad när jag såg dina bilder och skimmret, trott att det varit ett créme lack utifrån de andra bilder jag sett. :O Dock varken min typ av färg eller finnish men säkerligen fint på andra. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oftast syns inte skimret på bilderna, men det gör lacket speciellt och vackert tycker jag :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!