onsdag 5 mars 2014

Darling Diva Polish - TNT

Mina Back In Black lack från Darling Diva fick jag hem i slutet av mars förra året och det är först nu som det sista av dom jag köpte fått en chans att pryda mina naglar och inte blev det en lång stund inte. Fast det har absolut inte något med lacket att göra utan mer att Isadoras Peel-Off funkade lite för bra på mig.

Det här är TNT från Darling Diva Polish. Jag är född på 70-talet och jag skulle bra gärna vilja veta den som växte upp då som inte varit på disko och stått och vrålat till AC/DC:s TNT! Jag erkänner glatt att jag gjort det vid ett otal tillfällen.

Dock så står jag faktiskt inte och vrålar till det här lacket. TNT är i botten en svart jelly fulld med glitter mest i guld och orange toner. Fast jag tycker faktiskt det ser lite brunblaskigt ut på nageln. Jag har fyra ganska tunna lager av lacket och djupet är jättefint. Torktiden är suverän och lacket är lätt att hantera, men det bara klickar inte riktigt med mig faktiskt. Synd, för resten av lacken jag har ur kollektionen är ju så himla fina. Ett ganska tjockt lager Seche har jag överst också.

Vad tycker ni om det här och vilket har varit er favorit från Back In Black kollektionen?My Back In Black polishes from Darling Diva, arrived at my house in the end of March last year and it's first now that I have decorated my nails with the last one and it didn't last long on the nails. Though that actually had nothing to do with the polish it self more the fact that Isadora's Peel-Off Base worked a bit to good.

This is TNT from Darling Diva Polish. I was born in the 70's and I would like to know the person who grew up back then that has not been on a Disco standing shouting to AC/DC's TNT! I know I have done that on countless occasions anyway. 

However, I don't really stand and jump and shout in happiness over this polish. TNT has a black jelly base fulld with most glitter in gold and orange tones. Though I actually think it looks a little more kind of brownish on the nail. I have four very thin coats of polish on and the depth is beautiful. The drying time is great and the polish is easy to handle, but it just did not really click with me actually. Too bad, because the rest of the polishes I have from the collection is so amazingly beautiful. A fairly thick layer of Seche is what I have on top.

What do you think of this and what has been your favorite from the Back In Black collection?

7 kommentarer :

 1. I agree, it has kind of a brown hue, but that's kind of cool I think - and those micro glitters makes this one very unique!

  SvaraRadera
 2. Det är ju bara sååååå läckert! :-)

  SvaraRadera
 3. Åh jag gillar detta! Kanske för att det har den där bruna tonen ;)

  SvaraRadera
 4. Gillar också det bruna i den, men ingen jättehit.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det ser jättefint ut. Får testa snart. :)

  SvaraRadera
 6. Tycker det ser jättefint ut :D Det oranga glittret kändes som glöd i aska nästan :D

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!