lördag 1 mars 2014

Läsarnas Val / Readers Choice! - Dollish Polish The Koopa King

Okej, jag tycker inte att ni gjorde ett dåligt val av lack när ni röstade fram Dollish Polish The Koopa King, men jag kan inte för mitt liv tycka att det är snyggt.

Största felet är nog dom illsvarta strängglittren. Jag har hittills inte hittat något lack som jag är så där värst förtjust i som har strängglitter, men det kan ju i och för sig ändras. Dock inte av det här lacket.

Jag funderade på hur jag skulle göra med det här lacket. Tanken var nog egentligen att lägga det över ett grönt lack, men sen fick jag lite inspiration av lacket jag visade igår och gjorde något som jag sällan gör. Nämligen en Jellysandwich med hjälp av The Koopa King och OPI Don't touch my tutu som faktiskt är ett lack som jag använt väldigt mycket.

The Koopa King har en något lite gulaktig jellybas och sen glitter i grönt, rött, guld, silver och så dom där strängarna i svart också. Det är lite segtorkat och precis som med de andra lacken i den här serien så fick jag fiska för att få upp glittren i någon rimlig utsträckning.

Jag la först två lager av Don't touch my tutu. Sen två lager av glittret och över det ett lager med DTMT igen. Jag gillar effekten av manikyren, men själva manikyren i sig lär nog ryka rätt snart. Precis som längden på naglarna som jag fortsätter att hota med att kapa av totalt.

Nåja, vi får väl se om jag gillar nästa veckas lack något bättre.

This is The Koopa King or Bowser as he is also called!

Okay, I don't think you made a poor choice of polish when you voted Dollish Polish The Koopa King s the winner of last weeks poll, but I can not for my life find it neat.

Biggest problem is the black stringglitter. So far I have not found a polish that I'm really fond of that has stringglitter in it, but it may well be changed if the right polish comes along. But not by this polish .

I wondered how I would do with this polish. My first thought was to put this over a green poolish, but then I got a little inspiration from the polish I showed yesterday and did something I rarely do. Namely a Jelly Sandwich using The Koopa King and OPI Don't touch my tutu which is actually a polish that I used very much.

The Koopa King has something of a little yellowish jellybase and then glitter in green, red, gold, silver and so the black strings too. It a dries a little slow and just as with the other polishes from the Mario Bros collection it is a little tricky to get the glitter to come up on the brush without having to fish around to much in the bottle. 

I first put on two layers of  Don't touch my tutu. Then two coats of glitter and over it a layer of DTMT again . I like the effect of the manicure, but the manicure itself will probably leave my nails really soon. Just as the length of the nails as I continue to threaten to cut off totally.

Oh well, we'll see if I like next week's polish you will choose for me better.


26 kommentarer :

 1. Umm... I am not a fan either :D

  SvaraRadera
 2. Well maybe not the prettiest of polishes - but a good match with The Koopa King ;)

  SvaraRadera
 3. Nä fy vad jag med och röstade fram den, burr gillar inte pinnarna. Och det var för futtigt på nåt vis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är något som inte bara gör det här mindre snyggt utan även att det inte känns riktigt färdigt på något sätt.

   Radera
 4. Lite kul lack är det ju, men jag kan förstå hur du menar.

  SvaraRadera
 5. Cool i flaskan, men inte så imponerand på naglarna.

  SvaraRadera
 6. När jag såg närbildena på fb så tyckte jag dom såg ut som godisklubbor. Jag gillar heller inte strängglitter. Förstår inte iden med dom...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Godisklubbor tycker jag om, men lacket, nej inte riktigt.

   Radera
 7. Hm, det är speciellt och kanske rätt fult, dock så pass fult att jag gillar det haha, skulle vilja testa det över Fiercly Fiona coh/eller Def Defying. :) Tror något sådant skulle passa det lite bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, säger jag också. Det där med att testa över något av dom två lacken blev jag lite nyfiken på att göra.

   Radera
 8. Hehe, nej, snyggt är det väl inte. Men gillar det ändå för Super Mario-temat. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Saken är den att det här tillhör en kollektion som faktiskt är den absolut enda som jag köpte enbart för temat skull. Och som jag inte tänker göra mig av med något av lacken ifrån bara för att det är ett Super Mario tema.

   Radera
 9. Nej... Fast utan strängglittret hade det kanske funkat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det tror jag nog faktiskt att det hade gjort.

   Radera
 10. Mja, håller med dig och övriga, inte så roligt. Det ska mycket till för att strängglitter ska vara snyggt, och här är de så udda mot resten av lacket att de verkligen inte bidrar till att förhöja det, tycker jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom liksom sticker ut lite för mycket. Inge bra.

   Radera
 11. Nä, de där svarta strecken tillför inte nåt, snarare tvärtom. Det ser mycket mysigare ut i flaskan. :)

  SvaraRadera
 12. Färgerna stämde överens med browser men lacket känns alldeles för lekfullt för att vara honom personifierat. Browser är inte den jag helst hade valt att leka med direkt;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh nej, han skulle jag inte alls vilja leka med faktiskt!

   Radera
 13. Så snyggt det hade varit utan dessa strängglitter!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, då hade det nog kunnat gå hem hos mig också tror jag.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!