torsdag 13 mars 2014

GOT Polish Challenge - Purple

Idag hade jag tänkt att visa ett helt annat lack från China Glaze som jag var övertygad om att jag ägde, nämligen Gothic Lolita. Men, det visade sig att jag inbillat mig att jag köpt det igen efter att ha bytt bort det en gång så istället hittade jag en flaska som jag absolut haft i över ett år i min låda och som dessutom lanserades 2011 vilket gör det äldre än Gothic Lolita. Det här är dessutom otestat av mig. Så helt perfekt alltså!

Ja, det blev Senorita Bonita istället. Ett lila skimmerlack som är väldigt fint, men jag gillade inte formulan så värst mycket. Den var ganska rinnig och ville gärna leta sig ner i mina nagelband. Dessutom ganska så skirt. Så fyra lager har jag på. Sen valde jag tyvärr att använda mitt Seche utan att tunna det lite först. Inte det smartaste av beslut kanske.

Jag gillar färgen på det här. Skimret i det gör att det blir väldigt mycket liv i lacket så jag kan väl förlåta det för dom fyra lagren bara för det. Hela Island Escape kollektionen som Senorita Bonita kommer från är väldigt fin och jag ser fram emot lite roligare kollektioner från China Glaze igen.Today I had planned to show a completely different polish from China Glaze that I was confident that I possessed, namely Gothic Lolita. However, it turned out that I imagined that I bought it again after swapping in a pretty long time ago. So instead I found a bottle that I absolutely had for over a year in my drawer and that also is older than Gothic Lolita because this polish was launched in 2011. And also this is an untried polish so both over a year old and untried. Perfect!

Yes, it's Senorita Bonita you get to see instead. A purple shimmer polish that 's very nice, but I didn't like the formula all that much. It was quite runny and wanted to get down to my cuticles. Moreover pretty sheer. So I actually had to have four layers. Then I unfortunately choosed to use my Seche without thinning it a bit first. Not the smartest of decisions maybe.

I like the color on this one. The shimmer in it makes the polish come to live in a very nice way so I guess I can forgive it for the four layers just for that. The Entire Island Escape collection that Senorita Bonita comes from is very nice and I look forward to some more fun collections from China Glaze again .

20 kommentarer :

 1. Men oj, hur kan jag ha missat detta?! Helt min typ av lila! Supersnyggt!!

  SvaraRadera
 2. Senorita Bonita was my very first China Glaze - so it will always hold a special place in my heart <3

  SvaraRadera
 3. Älskar det här lacket! Skimret i det får mitt lackhjärta att smälta och jag borde använda det mer än jag gör.
  Förövrigt håller jag med om China Glaze kollektioner. Det var längesedan jag kände ett riktigt Ha-begär från någon av dem. Senaste var nog Highlight of my summer, men endast ett lack i en kollektion som lockar gör ingen glad ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det fanns några fina i höstkollektionen och något fint i vårkollektionen, men inget sånt där wow lack liksom.

   Radera
 4. Svar
  1. Den är jättefin och nu när du säger det så är den ju orkidé lila och det tycker jag om!

   Radera
 5. Gorgeous! The shade is so lovely, I would consider buying it myself because I like it so much, but the 4 layers is off-putting; I don't think I am that patient :) x

  SvaraRadera
  Svar
  1. Four layers is a bit too much for this kind of polish in my mind too.

   Radera
 6. Jag tror jag tyckte det här lacket var fint när det kom men jag har inte burit det sedan dess. Har något minne av seg torktid tror jag. Eller vad det kan vara. Alla fall, vackert lack som förtjänar att visas igen. Nu måste jag snart ta fram den igen jag med. Hela den kollektionen faktiskt. Blue Iguana var ju härlig och även Papaya Punch och Electric Pineapple!

  SvaraRadera
 7. What a fantastic purple, I love it!

  SvaraRadera
 8. Åh, det här var länge sen man såg! Tycker det är himla fint, men har för mig att flera av lacken i kollektionen hade problem med formulan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte jag har något mer ur kollektionen så jag är inte säker på hur det är med dom andra, men jag har en känsla av att det är lite så med China Glaze att är ett lack knepigt är resten det också.

   Radera
 9. Åh detta vackra hade jag nästan glömt av, finns någon stans i mina lådor

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!