fredag 28 februari 2014

Polish Addict - Brain Freeze

Utskickat för recension

Edgy Polish fortsätter att få in nya märken hela tiden och ett av de nyaste är Polish Addict som Katarina skickade mig ett par flaskor av för att testa.

Jag började med att testa Brain Freeze. Vi kan väl börja med mina barns reaktioner när dom fick syn på flaskan. Jag kan inte komma på alla konstiga associationer dom kom på, men jag kan garantera att det inte var några positiva. Nej, flaskan kanske inte fick mig att hoppa högt heller, men...

Så här är det. Visst jag hade gärna sett att man lite lättare fick upp glittren som förresten är lite neoniga och i en massa kul färger och slapp fiska. Formulan i övrigt är mycket trevlig och beroende på hur mycket man står ut med VNL och hur skirt man vill ha det, så kan man ha både ett, två eller som jag tre lager av det här. Torktiden var bra och nu till färgen.

Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla basfärgen  i det här jellylacket. Den är inte vit. Kanske lite krämfärgad, men det finns lite rosa eller möjligen persika i den också. Jag tänker nu erkänna utan omsvep att jag gillar det här. Det hade jag faktiskt inte förväntat mig.

Det känns fräscht att ha på naglarna. Jo, det här kan jag mycket väl tänka mig att bära flera gånger. Det som jag först inte tyckte var bra. Alltså att det var svårt att få upp glittren, blev till en helt annan åsikt när jag var färdig med manikyren. Jag gillar faktiskt att det inte blev så mycket mer glitter än så här.

Det här lacket och fler finns att köpa hos Edgy Polish.Sent out for review

Edgy Polish continues to bring in new brands all the time and one of the newest is Polish Addict. Katarina was nice to send me a couple of bottles to try out. 

I started by testing Brain Freeze. Let's start with my children's reactions when they saw the bottle. I can't think of all the weird associations they came up with, but I can guarantee that they were no where near positive. No, the bottle might not made ​​me jump high either, but ...

This is how it is. Sure I would have liked it a little better if the glitters had followed the brush up from the bottle a little bit easier. The glitters by the way that are almost neon in different colors. The formula is otherwise very nice and depending on how much one can stand VNL and how sheer you want it, you can have both , one, two, or as I have three layers of this. The drying time was good and now on to the color.

I don't really know what to call the base color in this jelly. It's not white. Maybe a little cream, but there are little pink or perhaps peach in it too. I will now confess plainly that I like it. I had not actually thought I would do that. 

It feels fresh to have on the nails. Well, this I can very well imagine to wear several times. What I first thought was bad was that I didn't get enough glitter, but I changed my mind about that after finishing the manicure. I like the fact that it's kind of a distanse between the glitters. 

This polish and more are available from Edgy Polish .

13 kommentarer :

 1. Jag tycker det här var kul! Klart annorlunda och bra om man både vill ha ljust feminint och lite färstarka inslag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut och det gick verkligen hem hos mig trots tveksamheter när jag såg det i flaskan.

   Radera
 2. Svar
  1. Det är supergulligt och normalt sett är väl inte det min grej, men det här gillade verkligen jag.

   Radera
 3. I like how subtle and almost elegant this one is - feminine and refreshing!

  SvaraRadera
 4. Förstår att du är tveksam. Jag gillar iden med nudebas och neonglitter, men här faller det platt tyvärr, tycker jag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fast jag var mer tveksam när jag bara såg flaskan. På naglarna gillade jag det här riktigt bra.

   Radera
 5. Jag gillar!! precis lagom med glitter ju :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, det är ju faktiskt det. Mysigt på något sätt.

   Radera
 6. Gillar det skarpt, undrar bara hur jag lyckats missa det tidigare?? Haha. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns så mycket lack att man missar minst hälften tror jag. Lika bra det för det skulle bli alldeles för dyrt annars :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!