tisdag 18 februari 2014

Rainbow Honey - Persephone

Utskickat för recension

Jag hade nog fått för mig att Rainbow Honey Persephone var något mer åt det röda hållet än vad det är, så jag kan väl på en gång erkänna att färgen kanske inte gjorde mig helt överlycklig.

Men, jag blir mer och mer imponerad av Rainbow Honey lacken. Fantastisk kvalité måste jag säga. Pershepone är inget undantag, lätt att lacka med och torkar fort och bra. Det här blev helt täckande på tre lager, vilket jag inte trodde när jag målade på första lagret. Det kändes väldigt tunt då, men ibland har man fel och tur är ju det.

Färgen då. Ja, en ganska mörk rosa med mycket guld inslag. Trivs man i rosa så älskar man förmodligen det här lacket, för det är snyggt, men bara inte min grej. Fast om jag ska bära rosa så är den här typen av nyans det jag trivs bäst i faktiskt.

Rainbow Honey lack hittar man många fina färger av hos Edgy Polish och det är också därifrån som jag fått detta lacket.

Sent out for review

I had thought that Rainbow Honey Persephone was a bit more red than it turned out to be so I can right away admit that this color might not have made me superhappy.

But, I get more and more impressed by Rainbow Honey as a brand. Really good quality on all the polishes I've tried so far. Included this one. They are great to work with. Nice formula and very good drying time. Persephone got opaque in three layers and that is something that I didn't thought when I had applied the first layer because that looked really sheer. But it's always nice to be wrong about that kind of things.

What about the color. Well, it's a pretty dark pinkish that leans towards red with a lot of gold in it. If you like pink polishes this is probably a polish to love, because it is really nice looking, but not just something that I feel comfartable in. But if I wear pink this is the kind of hue I like.

You can find lots of pretty Rainbow Honey polishes at Edgy Polish and that is where I got this bottle from.


23 kommentarer :

 1. Åh såååå vackert! Jag håller med, Rainbow Honey lacken är underbara. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar det här märket mer och mer. Hög kvalité

   Radera
 2. Åh jag dör vad fint! Namn från grekisk mytologi också,det här lacket skriker Michaela :D

  SvaraRadera
 3. I think I need this in my life - it's gorgeous!

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Va härligt det glittrar!

  SvaraRadera
 5. Det var suveränt snyggt!! Själv älskar jag RH, både flaskorna, kvalitén och det enorma utbudet!

  SvaraRadera
 6. Hello ,this is Alice from Bornpretty store.
  I like your nail art designs so much!They are wonderful!
  Could you please review our nail art items ?
  If you are interested ,please feel free to contact me blog@bornprettystore.com
  Oyr online store:www.bornprettystore.com

  SvaraRadera
 7. Jag gillar verkligen finshen på det här lacket även om färgen är för rosa även för min smak. Synd att det inte var rent rött, då hade det varit jättesnyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finishen är suverän och hade det bara varit en liten gnutta rödare så hade jag älskat det.

   Radera
 8. Jag är ju inget rosa-fan så inget lack för mig känner jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är förmodligen inte riktigt din färg det här.

   Radera
 9. Svar
  1. It might not be my color, but I still like the finish and absolutely the brand.

   Radera
 10. Väldigt gnistrande och tjusigt!

  SvaraRadera
 11. I like pink and I love this color!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. You should get this cause I'm sure you would love it!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!