tisdag 25 februari 2014

Red Tuesday - Orly Torrid

Idag visar jag er ett inlägg från arkivet och även ett lack som platsar in i Nerd Colours Röda tisdag.

Det här är Orly Torrid ett otroligt vackert rött lack som jag tror är mer eller mindre dupe till både A-England Perceval och Isadora Orient Express, men jag är inte helt säker. Strunt samma för det här är så fint och jag tycker faktiskt inte alls att det gör något att jag äger allihopa dom där tre lacken.

Alla är ju bra på sitt sätt liksom. Det jag tycker Orly vinner på framför A-England är borsten. Mycket bra. Isadora å sin sida vinner över Orly för att det har något bättre täckning. Inte för att Torrid har dålig, nej tvärtom det här är två lager och det funkar utmärkt.

Jag har ett lager med Seche över också. Kan man annat än älska en sån här färg?Today I show you a post from the archive and also a polish that qualifies into Nerd Colours Red Tuesday. 

This is Orly Torrid an incredibly beautiful red polish that I think is more or less dupe for both A-England Perceval and Isadora Orient Express, but I'm not entirely sure. Never mind, because this is so nice and I actually I don't mind at all that I own all three of them.  

Each one is good in it's own way. What I like more about Orly over A-England is the brush. Very good. Isadora on that hand wins over Orly because it has slightly better coverage. Not that Torrid is bad, no the other way around this is two coats and it works great. 

I have a layer of Seche over too. I can't help but love this color!

21 kommentarer :

 1. Ja man kan ju inte säga annat än att det är riktigt vackert! :-)

  SvaraRadera
 2. I love this type of glowing reds - so gorgeous!

  SvaraRadera
 3. Klassiskt vacker röd! Väldigt fint! :)

  SvaraRadera
 4. Är här och tittar igen... det är sååå vackert ju! ♥ :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och tydligen inte du heller ;) Du är så välkommen!

   Radera
 5. Jag tycker inte om röda lack på mig själv, men lacket i sig var väldigt vackert!

  sv:Jamen det var en rolig idé :-) En sådan ska jag se om jag kan knåpa ihop i veckan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sådär kan det ju vara. Jag tycker till exempel absolut inte om rosa på mig själv, men kan tycka att det är jättefint på andra.

   Visst var det en bra idé!

   Radera
 6. En favorit helt klart! Har detta också och inser nu att jag bär det alldeles för sällan.

  SvaraRadera
 7. Man kan aldrig ha för många lack i rött!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!