tisdag 11 februari 2014

A-England - Excalibur

Jag har fått för mig att jag inte trivs i silvriga lack, men jag tror minsann att jag har fel. För A-England Excalibur skulle jag nog absolut kunna ha på mig ett par dagar utan problem.

Dessutom är det ju så, i min mening i alla fall att ett bra silverlack är mycket smart att ha i samlingen om man gillar nailart. Mycket bra basfärg till mycket.

A-England är ett märke som jag gillar skarpt. Excalibur är ju då inget undantag. Formulan är hur bra som helst och täcker lätt på två lager. Hade jag tagit lite tjockare tror jag att det räckt med ett faktiskt. Torktiden är ju heller inga problem med. Jag har Seche på bilderna också.

På bilderna ser det ut att finnas en hel del penseldrag, men jag måste säga att jag inte upplever det så i verkligheten. Det här är ett silverlack som drar lite åt det gråa hållet och det tycker jag är bra. Det blir inte riktigt så skarpt då på något sätt. Men, som ni säkert redan har gissat så lackade jag ju med det här med en plan till att vidareutveckla manikyren....

Sammanfattningsvis så tycker jag det här är ett riktigt bra alternativ om man letar silverlack.
 Some how I have thought that I don't like wearing silver polishes, but I actually think that I was wrong. Because A-England Excalibur is a polish that I very well could consider wearing a couple of days without getting crazy. 

And at least this is what I think, a good silver polish is a great thing to have in the collection if you like me like nailart. A great base for a lot of stuff. 

A-England is a brand that I have come to like a lot. And Excalibur is not an exception. The formula is really good and it covers in two layers even in one if you take a thicker one from the beginning. The drying time is good as well.  I have a layer of Seche on top. 

In the pictures it looks like there are a lot of brushstroke marks in the polish, but I don't think this shows as well in reality. This is a silverpolish that leans a bit towards grey and I like that. It makes it a bit softer in a kind of way. But you might already have guessed it. I did put this polish on with a manicure to be done in mind...

To sum up it all. If you are looking for silver polish this is definitly a good alternative.

10 kommentarer :

 1. Jag trivs inte i grått eller silver, men det klär dig! Håller med om att det är mycket användbart i nailart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, till nailart är det suveränt bra att ha ett silverlack.

   Radera
 2. Det är vackert, men om jag vill ha ett silverlack så letar jag nog upp en dupe till lägre pris. Sen förstår jag självklart att man kan vilja ha detta för märket och/eller namnet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Depend har t.ex ett riktigt bra silver, men själv är jag ju lite av A-England frälst så jag betalar gärna för märket.

   Radera
 3. Håller med dig, ett silverlack är ett måste i nailartgarderoben.

  SvaraRadera
 4. Jag har också varit lite av den uppfattningen att jag inte gillar/passar i silverlack men för ett tag sedan så skulle jag försöka mig på lite nailart och hade verkligen behövt ett snyggt silvrigt. ;-)
  Detta kanske är i dyraste laget om man bara ska använda den i det syftet men snyggt är det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snyggt som tusan, men som jag skrev innan så har faktiskt Depend ett mycket bra silver för billig peng.

   Radera
 5. Svar
  1. This and most of the other A-England polishes are just great!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!