onsdag 12 februari 2014

The New Black Glimmer Twins - Revolver

Utskickat för recension

Jag kör på silver idag också. Fast idag känns det som att det är lite mer skimmer i lacket än det jag visade igår.

The New Black Glimmer Twins Revolver är det som pryder mina naglar idag. Jag har visat lack från The New Black en gång innan. Även denna gången tycker jag att formulan är mycket trevlig på lacken även om det känns något skirare än det röda setet.

Revolver setet innehåller ett silverskimmer och ett silverglitterlack som man kan välja att matcha på alla möjliga olika sätt. Jag har valt att göra en accentnagel med glitterlacket. En typ av manikyr som alltid funkar tycker jag.

Skimmerlacket var som sagt smidigt att måla med och penseln är bra, men jag fick ta tre lager för att vara riktigt nöjd. Sen tänkte jag att jag skulle testa att måla med glitterlacket utan någon basfärg under och det funkar, men jag skulle nog faktiskt rekommendera att lägga det över ett annat, för jag fick ta fyra lager för att få det opakt.

Jag står fast vid min synpunkt att The New Black är ett kul och innovativt märke, men jag vet att många av er tycker det är dyrt. Därför kan jag glädja er med att just nu så kör Edgy Polish en kampanj med 25% rabatt på märket. Så passa på, för det här är bra grejer!

 Another silver polish today. But this one has a bit more shimmer in it than the one I showed you yesterday. 

The New Black Glimmer Twins Revolver is what is sitting on my nails right now. I have shown polish from The New Black before and this polish also had a very nice formula even though it's a bit more sheer than the red set I tried. 

The Revolver Glimmer Twins set has a silvershimmer and a silverglitter polish in it. It's up to your own imagination to mix these two polishes in to different manicures. I choosed to do an accentnail with the glitter. I kind of manicure that in my opinion always works. 

The shimmerpolish was nice to work with, but as I said a bit sheer. I needed three coats for coverage. Then I decided to try the glitterpolish without anything underneath it and it worked but I would recomend you to have some sort of base because it took four layers to get it to cover decent. 

In my opinion The New Black is a fun and innovative brand, but I do know that many of the readers think it's a bit to expensive. That is way I want you all to know that Edgy Polish is having 25% off right now on all The New Black sets. Why not try one out, it's really good stuff. 

14 kommentarer :

 1. Läckert, gillar den glittriga accentnageln. :-)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar definitivt glittret bättre än skimret. Glittret är jättefint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skimret är ju inget speciellt med utan glittret hade det inte varit så kul. Det håller jag med om.

   Radera
 3. Jag har velat provat Black länge, men det är inte så lätt att få tag i här i Storbrittannien, läcker accent nagel :o) Xx

  Makeup by Candlelight

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tråkigt att det är svårt att få tag på och jag vet inte om Edgy skickar till England.

   Radera
 4. Svar
  1. It sure is, I really like the way they look together.

   Radera
 5. Jag gillar't! Kul med kombopaket som detta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också hela idén som The New Black kör. Kul och kreativt.

   Radera
 6. De var väldigt snygga tillsammans!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!