torsdag 27 februari 2014

GOT Polish Challenge - Orange

Jag visste direkt vilket lack jag skulle visa idag när temat är Orange i GOT Polish Challenge.

Det allra första OPI lacket jag köpte heter Take The Stage och kom ut med Burlesque kollektionen 2010 och jag blev nog lite kär i det när jag såg swatcher av det på nätet.

Jag är nog fortfarande lite förälskad måste jag säga. Älskar den här varma koppriga, orange lite brända tonen. Första gången jag visade det kan ni hitta här. Då hade jag mycket kortare naglar och det kommer jag att ha väldigt snart igen. Har hållt en lagad nagel vid liv i en månad nu, men sprickan börjar komma så långt upp att det inte kommer göra ont att klippa av nageln längre så nu ryker den och alla andra naglar också.

Take The Stage är i alla fall trevligt att lacka med. OPI:s pensel är ju mycket trevlig. Lacket är ganska tunnt så tre lager behövs för täckning. Torktiden är normal på det.

Jag har använt det här ett flertal gånger faktiskt, vilket gör att det tillhör en rätt exklusiv klubb i samlingen.

Kommer ni ihåg vilket ert första OPI var?I knew instantly what  polish I would show today when the theme is Orange in GOT Polish Challenge.

The very first OPI polish I bought is called Take The Stage and came out with the Burlesque collection in 2010. I fell in love with this when I saw swatches online. 

I guess I'm still a little in love, I must say. Love this warm coppery bit burnt orange tone. The first time I showed it can be found here. Then I had much shorter nails and I will have very soon again. Have been keeping a damaged nail alive for a month now. But the crack starts to get so far up that it will not hurt to cut the nail anymore so say goodbye to my long nails for a while.

Take The Stage is anyway very nice to paint with. OPI 's brushes are so nice and suites my great. The polish is quite thin so three coats are needed for coverage. The drying time is normal.

I have used this several times actually, so that makes it belong to an exclusive club among my collection.

Do you remember what your first OPI was?
9 kommentarer :

 1. Älskar orange på naglarna och det här var ett nytt lack för mig! Måste kolla om det går att få tag på. Jag kom in på OPI väldigt sent (hade inte upptäckt nätshopping än...) så min första flaska var Suzi's Hungary AGAIN! från Euro Centrale förra våren. Den har definitivt en kär plats i samlingen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror absolut att det här går att få tag på ännu.

   Radera
 2. Känns som att du har många lack i denna färgfamilj :) Jättefint! Mina första OPI var Tasmanian Devil Made Me Do It samt Red My Fortune Cookie, båda 2010 i början på min jakt efter den perfekta koralltonen (de var båda för röda).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm, jag har nog många i den här färgfamiljen. Tänkte faktiskt också på det när jag satt och målade med det här :)

   Radera
 3. i love this color, looks like summer and sunshine

  SvaraRadera
  Svar
  1. I agree with you. It's such a pretty color.

   Radera
 4. Jättesnyggt är det! Härligt glödande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är fantastiskt fint och mitt allra första OPI. Det är ändå något speciellt med första flaskan av något.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!