tisdag 30 april 2013

Zoya Valerie

Ok, jag tar tillbaka det där med att grönt nog är min favoritfärg på nagellack. Om man tänker på att 3 av 5 lack som jag beställde från Edgy Polish var lila i tonen och att dagens lack är ett übersnyggt lila så känner jag mig nöjd med att återigen tycka bäst om lila lack :)

Idag ska jag visa er en riktig skönhet och återigen ett lack som jag har sprungit runt både hus, trädgård och testat min lightbox för att få bilder som verkligen speglar hur det här lacket ser ut på riktigt.

Jag pratar om Zoya Valerie som jag inte för mitt liv kan förstå varför jag har haft stående i min låda nästan ett helt år!

Valerie är ett mörklila lack med skimmer i både guld, rött och rosa. Som de flesta Zoya lacken var det en trevlig bekantskap när det gäller formulan. Jag har tre lager på, men det beror enbart på att jag la för tunt lager på första. Torktiden var kanonbra.

Det här är verkligen skönhet i en liten flaska en sån där färg som man känner sig elegant i liksom.

Jag vill ju givetvis passa på att önska alla en riktigt trevlig Valborgsmässoafton! Elda lugnt hörrni.
Ok, I will now deny all the things I said last week about green being my favorite color on nailpolish and not purple. I placed an order from Edgy Polish and 3 of 5 bottles were kind of purple and the polish I'm showing you today is an amazing purple one as well. So I'm back on the right track again and in love with purple polishes. 

Today I'll show you a real beauty, and again a polish that I have been running around both the house, garden and tested my lightbox for images that truly reflect how this polish looks for real.

I'm talking about Zoya Valerie that I can't understand why I had standing in my drawer for almost a year without using it!

Valerie is a dark purple polish with shimmer in both gold, red and pink. Like most Zoya lacquer this was a pleasant acquaintance in terms of formula. I have three layers on, but that is only because I did use to little on my first layer. To would be enough. The drying time was super.

This really is beauty in a small bottle and one of those colors that you feel elegant in as well.

26 kommentarer :

 1. Vilken skönhet, sååå snygg! Lila är en av mina favv isfärger också. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som tur är så har jag ju hittat tillbaka till mina fina lila lack :)

   Radera
 2. VALERIE! Hon är så jävla snygg! Mitt finaste lila. Utan tvekan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här ligger nog högt upp på mina lila topplista också.

   Radera
 3. Jävlar vad snyggt det var. Rikigt sex-lila i brist på bättre ord...

  SvaraRadera
 4. Vamp-lila kanske det heter förresten :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok då. Då säger vi vamp lila istället för sex-lila då.

   Radera
 5. Ett helt år utan att ha testat?! Det låter lite galet på ett så snyggt lack:)

  SvaraRadera
 6. Zoya är verkligen grymma på att göra vackra, lila skimmerlack! Älskar Valerie!

  SvaraRadera
 7. Ahhh jag dör såååå vackert!!!!! Mer Zoyashopping ska det bli märker jag. Jag har bara två,så det är dags :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är det absolut dags för mera Zoya tycker jag.

   Radera
 8. Vackert! Måste lägga vantarna på detta. Lila är min favorit också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är ett måste för en fantast av lila lack.

   Radera
 9. Vampy and so beautiful, I really love the look of this polish!

  SvaraRadera
 10. skitsnyggt! Jag älskar lila lack på andra men tyvärr blir jag besviken när jag själv har dem. Kan nog mest bero på att jag inte gillar lila egentligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sån där är jag med rosa. Ser fina bilder och vill ha, men sen när jag väl har det på naglarna så gillar jag det inte på mig själv.

   Radera
 11. Åh så fint! Det ÄR svårt att välja mellan lila och grönt! ;-)

  SvaraRadera
 12. Supersnyggt! Åker upp på önskelistan direkt!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!