måndag 15 april 2013

Blå Måndag / Blue Monday - Darling Diva Polish Invoke The Spirit

För att kompensera er för eländet igår och för att även deltaga i Lindas Blå Måndag så tänker jag härmed visa något mycket roligare och finare idag.

Jag äger inte supermycket Indielack, men ett märke som jag kommit att älska och har en del av är Darling Diva Polish. Roliga lack med hög kvalité är ju aldrig fel. Dessutom börjar dom här lacken bli relativt lätta att komma åt att köpa.

Invoke The Spirit är ett lack som har en blå/svart jelly bas och sen är det fullt med prismatiskta glitterhexagoner, småglitter, stjärnor och sist men inte minst små månar som jag faktiskt tror lyser i mörker.

Det är ju kanske inte ett lack som jag skulle definiera som vackert, men det är kul och det får mig på bra humör vilket jag tycker är ett toppbetyg för ett lack.

Det är inget lack som man använder på egen hand, men som alla andra sådana här lack går det ju att variera i all oändlighet. Jag följde One Inch Nails exempel och la det här över Isadora Silk Road. Två lack som funkar väldigt bra ihop tycker jag.

Jag har två lager av Invoke över Silk Road. Det var lite knepigt att applicera, man fick fiska lite grann i flaskan för att få upp månar och stjärnor som man ville. Men å andra sidan är det ju inte något ovanligt problem när det gäller glitterlack. Över det hela har jag Poshé. Ett lager, men två kunde kanske varit på sin plats.To compensate you for the misery of yesterday and to also participate in Linda's Blue Monday I will hereby show something much more fun and fancy today.

I don't own that much Indiepolishes, but a brand that I have come to love and have a few of is Darling Diva Polish. Fun and beautiful polisehs with high quality is never wrong.

Invoke The Spirit is a polish that has a blue / black jelly base and then it's full of prismatic glitterhexagons, small glitter, stars, and last but not least the small moons that I actually know glows in the dark.

It's perhaps not a polish that I would define as beautiful, but it's fun and it gets me in a good mood, which I think is a top rating for a polish.

This is not ment to be used on it's own, instead it gives you the chance of endless combinations. I followed  One Inch Nails example and layered this over Isadora Silk Road. Two polishes that works very well together I think.

I have two layers of Invoke over Silk Road. It was a little tricky to apply, I had to fish a little bit in the bottle to get up the moons and stars that I wanted. But on the other hand, it's not an unusual problem with glitter polishes. Over it all, I have Poshé. One layer, but two could perhaps have been in of place.

26 kommentarer :

 1. It's super pretty, it looks like they have holo effect too!

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker stjärnhimmel.

  SvaraRadera
 3. Åh vilket roligt och annorlunda lack! Jag gillar det skarpt :-)

  SvaraRadera
 4. Roligt och speciellt! Det får mig att tänka på gamla draperier som finns i teatrar, om du förstår vad jag menar. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår precis vad du menar och jag kom att tänka på trollkarlshattar också.

   Radera
 5. Vilket roligt och läckert lack, gillar stjärnorna och månarna, så kul. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så mysigt. Ett lack man blir glad av.

   Radera
 6. Åh vad fint! Verkligen stjänhimmel :-)

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det är så sött med stjärnor och månar i samma lack! Jag blir alltid lite sömnig och tänker på godnattsagor och godnattsånger ;)
  Jag har ett Jindie lack med stjärnor och månar i. Blev sugen att prova det nu!

  SvaraRadera
 8. How cool, and I love that the moons glow in the dark. Nice feature!

  SvaraRadera
 9. Jag älskar detta lacket. Gillar verkligen glitterlack med en massa konstiga glitter i!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också det här för att det är så annorlunda mot andra glitter.

   Radera
 10. Det här lacket är både kul och snyggt (har det på min önskelista) och jag gillar det över Silk Road. Jag sitter dessutom med Sminkans urtjusiga Stjärnhimmel på naglarna just nu så jag vet hur fantastiskt det är med holostjärnglitter i verkligheten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, Sminkas stjärnhimmel! Det lät ju inte fel :)

   Radera
 11. Jag minns att jag fick stoppa händerna under täcket när jag skulle sova med det här för det lyste så mycket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså borde man haft det här när barnen var små. Dom kunde ju använt det som nattlampa!

   Radera
 12. Åh, det här har jag med. Älskar det! Mitt lyser inte jääättemycket dock.

  SvaraRadera
 13. Åhhh! Det är verkligen en skitbra kombo, de här två lacken! Jag blev nästan sugen på att göra om manikyren på stört. :o

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!