onsdag 3 april 2013

Grön Onsdag - Depend 2052 Golden Black

Nu tycker jag att jag har hållit mitt eget löfte och faktiskt visat mer Depend här på bloggen som jag skrev för ett tag sedan.

Eftersom Karin godkände att jag fick vara med på Grön onsdag så uppdaterar jag inlägget lite :)

Idag tänkte jag visa er ett av lacken från Depends Mirage kollektion som är ganska ny ute i butikerna. Lite dyrare än dom vanliga flaskorna 39:- styck går dom här på om man inte som jag hittade dom när det var 10% för medlemmar på Kicks.

Återigen ett lack med en mycket trevlig formula. Torkade fort och bra också. Två lager har jag på och det behövs absolut inte mer. Ett lager Poshé över också.

Färgen är ju då lite mer svårbeskriven kan jag tycka som namnet antyder så ska det här vara Golden Black, fast jag är nog mer benägen att kalla det för Golden Green. Det är i och för sig en svart bas, men guldflakesen/glittret som är i skimmrar väldigt mycket åt det gröna hållet. Jag hade ju sett det här på massa av bloggar innan jag köpte själv. Älskat alla bilderna och tycker väl i och för sig att det är väldigt vackert, men det ger mig inte riktigt den kicken som jag tycker lacket förtjänar faktiskt.

Någon som däremot förtjänar mer uppmärksamhet är min lille rugguggla Tonks. Han är mitt inne i sin ruggning och ser faktiskt lite förfärlig ut så ni får ett litet extra foto idag.
I think I have kept my promise and actually showed more from the Swedish brand Depend on this blog. Which is what I promised to do a while ago.

Today I'm going to show you one of the polishes from Depends Mirage collection that is fairly new in the stores. A little more expensive than the usual bottles 39 SEK a bottle is what they cost unless you do as i did and bought them when it was 10% for members at Kicks.

Again, a polish with a very nice formula. Dried fast too. I have two layers on and you don't need anymore. Over it all there is a layer of Poshé.

The color's a little more difficult to described, I think, as the name suggests, this should be Golden Black, though I'm probably more inclined to call it Golden Green. It has a black base, but the goldflakes/glitter shimmers in an almost greenish color. I had seen this on numerous of blogs before I bought it myself. Loved all the pictures and yes I do think it's beautiful,, but it doesn't give me quite the rush that I think this polish deserves.

Someone who however deserves more attention is my little scruffy Tonks. He is in the midst of their moulting and actually looks a bit worn out out so you have a little extra photo today.

24 kommentarer :

 1. Gillar denna väldigt mycket men fortfarande inte kommit mig för att köpa den. fy på mig...

  SvaraRadera
 2. Riktigt fin, och rolig för att vara Depend. De brukar ju inte vara såhär unika!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, men jag tycker att dom har släppt mer och mer roliga lack faktiskt.

   Radera
 3. Tycker det är ett underbart lack, sååå snyggt och dina bilder blev jättebra.
  Söta Tonks! ♥

  SvaraRadera
 4. Det här är den enda ur Mirage-kollektionen som jag känner mig lite sugen på. Mirage är även den enda kollektionen jag har lyckats hitta i Jönköping utöver Depends bassortiment :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är väldigt trevlig och dessutom smidig som attan att måla med.

   Radera
 5. What a gorgeous color, really gorgeous.
  Poor little Tonks, he does look a bit worn out in his expression - pick some new twigs with buds on for him, he would like that ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. New twigs are on the way to my little birdie. My neighbour had cut there appletree so I got new nice ones :)

   Radera
 6. Skitsnygga bilder! Jag köpte det, men ångrade mig nästan när jag kom hem eftersom det såg så grovt ut i flaskan.. Får se till och använda det snart och se om jag gillar det :)
  /Rebecka

  SvaraRadera
 7. Detta är ett jättesnyggt lack, och du har tagit riktigt snygga bilder på det också! Men vilken fin fågel du har, jag tycker inte att han ser det minsta ruggig ut, men jag är inte så van vid hur såna fåglar brukar se ut så att jag kan göra någon jämförelse direkt heller :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, han brukar se lite gladare ut faktiskt ;)

   Radera
 8. Wonderful shade! I love depend polishes, I got 2 of them in a swap, the only "bad" thing is they're so tiny!!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. They are often very nice polishes. I could always help you if you want some more. Just send me an email.

   Radera
 9. Älskar dina bilder på detta! Jag blev dock inte så förälskad i det, tyckte det fick mina händer att se gamla ut. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag blev nog inte riktigt lika förtjust i det som jag trott jag skulle bli heller.

   Radera
 10. Det här är verkligen snyggt! Men som du säger, lite dyrt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är synd att dom lagt priset så högt.

   Radera
 11. Du får vara med, om du tycker det går i grönt gör det det =) Fin Tonks är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är snäll du :) Han är så söt min lille pippipojk!

   Radera
 12. Det här är det snyggaste i hela den här kollektionen tycker jag! Jättefina bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har köpt Starry Blue också så jag får se vem jag gillar bäst.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!