fredag 19 april 2013

Holofredag - Mentality Minx

Tyvärr så äger jag inte mer Mentality lack att visa er efter det här, men jag funderar skarpt på att ändra på det.

Det är Kerstins holofredag och jag visar Mentality Minx ett lack som jag känner är lite svårt att beskriva färgen på. Är det grått eller är det kanske rent av mörkt jeansblått? Tja, det kan dom lärde tvista om. Jag gillar lacket även om det är det som jag gillar minst av mina tre Mentality som jag har. Holoeffekten är väldigt fin om än inte superstark.

Det här var även lite knepigare att måla med. Man fick se till att man inte hade för lite lack på penseln för då blev det gärna lite fula kala fläckar. Jag skulle inte vilja påstå att det lider av någon holosjuka, men ändå inte lika suveränt som dom andra.

Det här täcker också på två lager och sen har jag ett lager Poshé över.

Vad säger ni har jag gjort er nyfikna på det här märket genom att visa Seduce, Siren och Minx?


Unfortunately this is the last Mentality that I own so therefore it's also the last from the brand that I will show you for now. I have plans to change that.

It is Kerstins holofriday ​​and I show Mentality Minx a polish that I feel is a little hard to describe the color of. Is it gray or is it perhaps even dark denim blue? Well, that is something the professors can argue about. I like the polish even though it's the one I like the least of my three Mentality that I have. The holo in it is not superstrong but nice anyway.

This was also a little trickier to paint with. You had to make sure that you didn't have to little polish on the brush becuase if it was you would easily get bald spots. I would not say that it suffers from some holosickness, but still not as sovereign as the others.

This also covers in two layers and then I have a coat of Poshe on top.

What do you say,  have made ​​you curious about this brand by showing Seduce, Siren and Minx?

27 kommentarer :

 1. It's beautiful - and to me it's a blackened jeans blue...

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think that it looks like a dark pair of jeans too.

   Radera
 2. Superfin och lite ovanlig färg :-)

  SvaraRadera
 3. Himla fint! På min skärm vill jag få det till mörkt jeansblått med en droppe mörkgrön i :)Men jag vet ju inte hur det ser ut i verkligheten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett sånt där lurigt lack som är svårt att färgbestämma.

   Radera
 4. Jag har blivit riktigt nyfiken! denna färg är ju jättespännande, diskret på vissa sätt och på andra inte. Vill ha! :D

  SvaraRadera
 5. Urtjusigt! Jag är sugen. Det rycker i köpfingret ;)

  SvaraRadera
 6. Superfin färg och holoeffekten är väldigt vacker.

  SvaraRadera
 7. I'd call it blue, and I really like it! So pretty!

  SvaraRadera
 8. Den här var inte så spännande som den andra, blå, du visade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, Seduce är så otroligt vackert. Svårt att slå.

   Radera
 9. Det här var riktigt snyggt, jag gillar färgen...

  SvaraRadera
 10. Väldigt fin! Känns som en ovanlig holofärg :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, inte precis en standard färg. Är nog därför som jag gillar den.

   Radera
 11. Jätte snyggt!!! Väldigt speciell färg,...snyggt :-D

  SvaraRadera
 12. Jättsnyggt! Hm.. åskmolnsblått kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en riktigt bra beskrivning tycker jag!

   Radera
 13. Oj, jag blev nog lite kär... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt med nya lack så man får känna lite nyförälskelse lite hela tiden :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!