torsdag 18 april 2013

Pink Thursday - Picture Polish Mad Magenta

Det här är nog något av ett rekord! Jag visar rosatonade lack två veckor i rad! Och detta gör ju då också att jag är med på Emmas rosa torsdag.

Picture Polish Mad Magenta är ett lack som jag fick i en Scratch N' Dent mystery bag från Llarowe. Tyvärr hade flaskan läckt en del så jag fick göra lite detektivarbete innan jag kunde komma på vilket lack det var.

Lacket var smidigt att lacka på torkade fort, men tre lager fick jag ta för täckning. Färgen är ju riktigt häftig nästan lite neonaktig faktiskt. Vill du ha lite uppmärksamhet funkar säkert det här bra att ha på nagalarna. Ett lager av Poshé har jag över.

Sen kanske man kan argumentera över om magenta är mer rosa eller om man ska räkna det till lila, men just idag tycker jag rosa.
This is probably something of a record! I show pink tinted polishes two weeks in a row! And this makes me able to attend Emma's Pink Thursday.

Picture Polish Mad Magenta is a polish that I got in a Scratch N 'Dent mystery bag from Llarowe. Unfortunately, the bottle had leaked so I had to do a little detective work before I could figur out what polihs this was since the label was ruined.

The polish was easy to apply, dried quickly, but three layers was needed for coverage. The color's really cool almost neon-like indeed. If you want some attention this surely works well to have on your nails. I have a layer of Poshé on top.

Then maybe you can argue over whether magenta is more pink or whether to count it to purple, but right now I think pink.25 kommentarer :

 1. WOW, this goes straight onto my wish list...!

  SvaraRadera
 2. great colour :)
  kisses
  http://maggienails90.blogspot.pt/2013/04/200followers-giveaway-internacional.html

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Ja, det är absolut läckert, men kanske inte riktigt min färg.

   Radera
 4. Härlig rosa färg tycker jag :)

  SvaraRadera
 5. Åh! Färgstark och dösnygg.

  SvaraRadera
 6. Vilken färg!!!!!!! Fantastisk!

  SvaraRadera
 7. Jag är inte så förtjust i rosa lack som drar mot lila. Men vad kul med mystery bag! Vad fick du mer med där?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har för mig att jag fick två flaksor av Enchanted Polish Gummy Worm.

   Radera
 8. Å detta påminner mig om Barbie ;)
  kul att du är med idag igen :)!

  SvaraRadera
 9. Riktigt sött faktiskt! Håller med emma, påminner om barbie ^^,

  SvaraRadera
 10. magenta säger jag, inte lila. Så färgsprakande:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är definitivt magentafärgat. Kunde tagit en av patronerna till skrivaren och använt istället kanske ;)

   Radera
 11. Oh wow, vilken superknallig färg!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!