fredag 26 april 2013

Lacky Corners favorite week! - Ozotic 513

Det börjar närma sig slutet på min temavecka och idag är det fredag vilket även är synonymt med Skimmerskuggans Holofredag.

Självklart tar jag ju då och plockar fram mitt favoritholo. Det är inte så superlänge sedan jag visade det här lacket, men då hade jag inte tillgång till lite härlig sol vilket jag faktiskt hade i helgen som gick. Så därför får ni lite nya fräscha bilder på Ozotic 513.

Jag brukar inte bry mig så värst mycket över lack som är på väg att utgå eller om att köpa hela kollektioner, men när jag fick höra att det här skulle försvinna ur tillverkningen fick jag faktiskt bråttom att skaffa det.

En helt fantastisk rödtonad lila liten skönhet är vad 513 är. Jag vet dock inte vad jag höll på med när jag skulle måla för jag fick ha fyra lager för att få det som jag ville. Det kan jag inte minnas att jag hade sist, men jag får väl gå in och läsa mitt eget inlägg för att kolla detta. Formulan är det i alla fall inget fel på och torktiden , tja den är suverän.

Alltså bara kolla in regnbågarna i det här. Helt ljuvligt!

En annan sak som också har slagit mig är att jag brukar hävda att lila är min favoritfärg på nagellack, men det är det nog inte. Jag skulle tro att det är grönt om man kollar vad som visats den senaste veckan.It's approaching the end of my theme week and today is Friday, which is also synonymous with Skimmerskuggans Holofriday​​.

Obviously, I took the time to pick up my favoritholo. It's not super long ago I showed this polish, but then I did not have access to some lovely sunshine which I actually had this past weekend. So therefore you get some fresh new pictures of Ozotic 513.

I usually don't bother about polishes that wont be made anymore or buying whole collections,  but when I was told that this would disappear from the production I actually got in a hurry to get it.

An absolutely brilliant reddish purple little beauty is what 513 is. However, I don't know what I was doing when I was painting with it because I needed four layers for full cover. I can't remember that I had to have so many layers last time but I'll have to go and read my last posts about to refresh my memory. The formula is very nice anyway nothing and the drying time, well it is supreme.

So just check out the rainbows in this. Awesome!

Another thing that also struck me is that I usually argue that purple is my favorite color of nail polish, but it's probably not. I would think that it is green if you look what has been shown here the past week.

19 kommentarer :

 1. ooooh ljuvliga bilder!!
  Underbart vackert verkligen!!
  Önskar mig sol här idag för jag skulle vilja komplettera mitt inlägg med några fler bilder ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja lite sol gör alltid susen på holobilder.

   Radera
 2. OMG this really is an uber-gorgeous holo....

  SvaraRadera
 3. Åh, det här lacket är så vackert! Borde fiska upp mitt ur lådan och låta det pryda mina naglar igen!

  SvaraRadera
 4. Väldigt vackert lack! Älskar färgen och holoeffekten! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så himla fint och även i skuggan vilket gör att jag tycker ännu bättre om det.

   Radera
 5. Ljuvligt:)
  Spontant skulle jag säga att lila är den färgen jag förknippar med dig:) Men grönt är ju väldigt fint det också:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju den färgen som jag själv förknippar med mig så det här känns lite jobbigt!

   Radera
 6. That's beautiful. Unfortunately I didn't make it before it was gone :/

  SvaraRadera
 7. Woooow vilket underbart vackert lack,och vilka fina bilder du har tagit på det :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ganska lätt att förstå varför det hamnade på favoritlistan va?

   Radera
 8. Gaah så snyggt det här är!! Vill ha i min samling NU!! <3 :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då lär du nog få lägga ut en del pengar på Ebay.

   Radera
 9. Fantastiskt vackert! Äger inte ett enda Ozotic, det måste det bli ändring på. :-)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!