tisdag 9 april 2013

Isadora Silk Road

Det här lacket har visats runt om i alla fall på svenska bloggar i all oändlighet, men jag tänker visa det i alla fall.

Jag köpte Isadora Silk Road i höstas. Faktiskt precis när det kom ut i butikerna, men har inte riktigt känt för att använda det. Vet inte varför. Normalt sett är det här en färg som jag tycker mycket om. Kanske därför att det syntes så mycket och jag ville vänta lite.

Isadora är ännu ett svenskt märke som jag hela tiden underskattar och varje gång jag sedan använder kommer på hur suveränt bra det är. Som ni säkert redan vet så har ju vi bloggare delade meningar om borstens utformning. Jag ställer mig på sidan som älskar den. Det är sällan jag får så snyggt målat som med den här kan jag säga. Absolut ingen städning på bilderna.

Silk Road trodde jag skulle täcka med två lager, men det var på gränsen så ett tredje fick åka på och det var nog tur det. Inget problem med torktiden och över alltihopa som vanligt ett lager med Poshé.

Vad tycker jag om det här omskrivna lacket nu då? Alltså jag vet inte. Det är fint, mycket fint till och med, men precis som med Depends Golden Black så sa det inte klick direkt. Kan nog tänka mig att använda det igen, men det åker inte upp på min topplista.


The polish that I will show you today has been shown  a great deal at least on Swedish blogs, but I thought that I will post this anyway.

I bought Isadora Silk Road last fall. Indeed, just when it came out in stores, but have not really felt liked using it. Don't know why. Normally, this is a color that I like very much. Maybe because it was shown so much and I wanted to wait a bit.

Isadora is another Swedish brand that I always underestimate and every time I use it I remember how supremely good it is. As you probably already know, there are to sides on the thoughts about the brush in these bottles. I put myself on the side that loves it. It's seldom I get so nicely painted nails that with this I can say. Absolutely no cleaning up has been done in the pictures.

I thought Silk Road would cover with two layers, but I felt I was not really there and did a third layer and I think that was a good decision. No problem with the drying time and over it there are as usual, a layer of Poshé.

What do I think about this publicized polish then? So I do not know. It's nice, very nice actually, but as with Depends Golden Black it didn't click right away. I will probably imagine using it again, but it will not go up on my favorite list.

27 kommentarer :

 1. Det är fint, men precis som du säger så, nja. Har själv fakiskt inte återanvänt mitt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det ger mig inte direkt något behov att måla på direkt igen.

   Radera
 2. Detta är ett otroligt fint lack :)

  SvaraRadera
 3. Det er en mycket snygg lack - and I like the brand (only have 3 Isadora's so far)

  SvaraRadera
 4. Fina lack tål allt att visas om och om igen :)

  SvaraRadera
 5. Jag gillar det, men jag älskar det inte. Det borde jag göra... så jag förstår dig precis!

  SvaraRadera
 6. Borde kanske testa mitt.. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gör det så vi får höra vad du tycker.

   Radera
 7. Åh jag tycker det är superfint!! :-)

  SvaraRadera
 8. Jag tycker mig minnas att enda gången jag burit det så tyckte jag inget speciellt om det. Det är fint men inte så mycket mer än så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett helt ok lack, men inte den där lacklyckan jag hoppades på.

   Radera
 9. Jag tycker att det ser jättefint ut på bilderna men har inte testat mitt än så jag kan inte säga vad jag tycker själv. Tycker däremot inte att det gör ett dugg att du visar ett lack som har synts på många bloggar innan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det blir ju ofta så att samma lack visas mycket när det är nysläpp.

   Radera
 10. Jag tycker det är fantastiskt fint, men ibland kan jag bli lite "mätt" på lack som visas väldigt mycket under en period - och det kan också färga min åsikt om det. Händer inte så ofta, men ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan hålla med dig om att en del lack som visas väldigt mycket tröttnar man nästa lite på eller tappar sugen på att själv visa. Tror det var därför jag väntade så länge med det här och vissa andra också för den delen.

   Radera
 11. Det kanske kom lite för många lite för lika lack på en gång där? Jag gillar ju Silk Road men mitt inlägg ligger i "frysen" för som du sa, den var verkligen överallt ett tag. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju det. Lackegenskaperna är ju helt suveräna och lacket är snyggt, men som alltid när man kanske har lite för höga förväntningar så blir det inte som man tänkt sig.

   Radera
 12. Lacket är jättesnyggt :-D
  Har det själv men det är än så länge otestat,...blev nog lite mätt på det ett tag ;-)
  Men tycker det är kul att du plockar fram det nu,det passar verkligen att visas upp i solen :-D

  SvaraRadera
 13. I really like this polish, and I love Isadora's brushes, they really work for me :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!