tisdag 5 februari 2013

Red & Black funky french

Vad gör man när man har härjat runt på morgonen och typ en timme (började inte förrän 12.15) innan man ska åka till jobbet inser att lacket chippat både här och där. Att hinna göra om allt var det inte tal om det skulle jag inte hinna. Själv tillhör jag dom som inte bryr mig så mycket om andra har chippat nagellack, men själv mår jag nästan psykiskt dåligt av att åka till jobbet sån. Jag vet att folk tittar på mina naglar, eftersom dom är vana vid att jag för det allra mesta har välvårdade och välmålade sådana. Då känns det ännu värre när dom enligt mig ser helt  åt pipsvängen ut.

Den här gången var det verkligen illa. På vissa ställen var det mycket naken nagel. Vad göra?? Jo, rädda upp situationen med en Funky French i en mörk färg som kan täcka eländet.

I botten var det Essie Leading Lady som jag älskat att bära som nu blivit väldigt slitet. Över detta la jag en fransman gjord av Zoya Storm. Det täckte riktigt bra och helt plötsligt hade jag en riktig fin manikyr som kändes ny och fräsch.What do you do when you have ravaged around in the morning and like an hour before going to work realize  that your polish looks aweful? Missing pieces here and there. Redoing the whole manicure wasn't realistic time wise. I belong to those who don't care so much about others polish, they can have torn and halfpainted nails but I feel almost mentally ill when it's on my nails and can't go to work like that. I know that people look at my nails, because they're used to that most of the time have  tidy and well-painted ones. Then it feels even worse when they look like sh**t.

This time it was really bad. In some places there were bare naked nails. What to do? Well, why not save the situation with a Funky French in a dark color that can cover the misery.

As a base I have Essie Leading Lady which I loved to wear but as I said now had become very worn. Over this I added a Frenchman made ​​by Zoya Storm. It covered really well and suddenly I had a real nice manicure that felt fresh and new.23 kommentarer :

 1. Wow, this is so vampy and gorgeous!

  SvaraRadera
 2. Sååå smart och snyggt! Det är ju utmärkt att göra så. Väldigt snyggt med det svarta mot det röda. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det funkade alldeles utmärkt och kommer att göras fler gånger.

   Radera
 3. Supertjusigt! Själv bryr jag mig inte särskilt om chippade naglar på mig själv, huvudsaken är att det ser fint ut när jag fotar det. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju lite gnetig, tycker inte ens om att ha chippade naglar när jag bara är hemma med familjen.

   Radera
 4. LOL! En fransman på världens leading lady!!! :D Det skulle jag vilja se!! LOL! ;)
  Snygg räddning i alla fall!

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Måste nog lacka om med storm!!

  SvaraRadera
 6. Smart! Jag har också svårt för chippade naglar och fuskar ibland med ett nytt lager av samma lack över men det kan bli rätt ojämnt och fult men i alla fall inte lika ögonfallande. Snygg kombination dessutom med Leading Lady och Storm :)

  SvaraRadera
 7. What a fantastic way to save a chipped mani! :)

  SvaraRadera
 8. Jag känner mig också obekväm när manikyren har börjat chippa :D Jättesnygg räddning!

  SvaraRadera
 9. Åh, det här blev verkligen fantastiskt fint!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var väldigt nöjd både med färgerna och att det blev en så rak och fin fransman.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!