lördag 23 februari 2013

Ert val / Readers Choice - Orly Rococo A Go Go

Hur visste ni att det här var det andra lacket ur min första Transdesign beställning som jag blev sugen på att visa er igen? Tack snälla för att ni röstade fram det här som veckans läsarnas val!

Det här är ytterligare ett lack som jag såg hos Nailtastic som jag med en gång visste att jag ville ha så när jag väl vågade mig på min första beställning från USA hade det här en självklar plats.

För en gång skull så är det även lacket som jag har på mig just nu som jag visar er här på bloggen. Alldeles nymålat och fräsch faktiskt.

Namnet Rococo A Go Go är ju smidigt och bra och får mig att tänka på en mycket konstig serie som artisten Wednesday 13 gav ut som ett barnprogram i USA det hette Weirdo A Go Go. Har ni inte sett den, så behöver ni absolut inte vara ledsna, mycket skum sak det där..

I alla fall så är det här ett mycket trevligt lack att måla med. Flyter ut lätt på naglarna och torkar fort och bra också. Två lager är det enda som behövs för täckning. Färgen är en helt underbar vinröd/lila fylld med massa guldflakes som ger lacket ett otroligt liv. Lätt ett av mina favoritlack i min samling och ett som jag starkt kan rekommendera om man inte testat något Orly ännu, men funderar på det.

Ni vet ju hur det här går till nu, under bilderna finns veckans omröstning med lack som min yngste son fick välja ut direkt ur otestat lådan.


How did you know that this was the second polish from my first Transdesign order I was eager to show you once again? Thank you for voting on this as this weeks readers' choice!

This is another polish that I saw at Nailtastic I immediately knew that I wanted, so once I dared to order my first package from the U.S. this had a given place in it.

For once, it's also a polish that I'm wearing right now that I show you here on the blog. Just painted on the nails!

The name Rococo A Go Go makes me think of a very strange series that artist Wednesday 13 published as a children's program in the U.S. it was called Weirdo A Go Go. If you havn't seen it, you actually don't need to either. It's really strange...

In any case, this is a very beautiful polish to paint with. Flows easily on to the nails and dries fast too. Two coats is all that is needed for coverage. The color is a lovely dark red / purple filled with lots of goldflakes that gives the polish an incredible depth. Easily one of my favorite polishes in my collection and one that I highly recommend if you have not tried any Orly yet, but are considering it.

You know how this goes for now, under the pictures there is a new poll. This week the polishes have been choosen by my youngest son straight from my untried box.
21 kommentarer :

 1. Åhhhh det här var såååå snyggt, riktigt läckert!!

  SvaraRadera
 2. That's truly a delicious polish. No wonder you had to make room for that :)

  SvaraRadera
 3. Så vackert, så vackert!

  Försökte rösta på Metallic 4 Life, men fick upp ett meddelande om att pollen inte ville laddas ordentligt.

  SvaraRadera
 4. Väldigt fint, men jag har hört att Orly urvattnat lacket på umpfhen i senare batcher och det inte varit lika fint längre. Vet du om det stämmer? Har nämligen funderat på att köpa men tvekat pga det jag läst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte hört något om det, men det är väl inte omöjligt.

   Radera
 5. Detta ser ut att vara likt Zoya - Valerie som jag själv sitter med på naglarna... Men jag är sugen på detta ändå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske det är, jag har ju också Valerie. Kanske skulle ta och jämföra dom båda någon gång.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!