lördag 16 februari 2013

Ert val / Readers Choice - Zoya Lisa

Tänk vilken fantastiskt bra smak mina läsare har!

Ännu en vecka har ni valt ett helt ljuvligt lack som veckans läsar val.

Zoya Lisa är det lacket som jag bar på min och mannens årsdag den 14/2 och det är så himla fint. Det är ganska ljust rött med inslag av både rosa och kanske finns det lite guld i det också. Resultatet blir i alla fall ett eldigt flammande lack. Jag var nästan lite ledsen när jag tog bort det igår kväll. Lacket släpptes i Flame kollektionen som kom vintern 2010.

Som vanligt så visade sig Zoya på sin bästa sida. Formulan var mycket bra, kanske lite skirt, men tre lager kändes ok. Torktiden var också bra, det som inte var bra när jag målade på det här var att jag var lite trött så för första gången så hamnade det lack både på mina jeans, golvet och en massa på händerna. Fick även göra om ett eller två finger för att jag stötte emot och skavde av lacket innan det var torrt. Nåväl, det var mödan värt för jag tycker det är vackert som tusan. Över det här valde jag att lägga China Glaze Fast Forward.

Ännu bättre blev det med en liten accentnagel i form av hjärtan som jag fixade med hjälp av en Bundle Monster platta och Konads vita specialfärg.

Den här veckan blir omröstning inte med lack som jag har oprövade i min låda utan ni får istället välja från tre av mina favoriter som jag tycker förtjänar att få ny uppmärksamhet av mig. Som vanligt hittar ni omröstningen under bilderna.

I have to say that my readers have fantastic good taste when it comes to choosing polishes!

Again you have chosen an absolutely adorable polish in the poll for this weeks reader choice.

Zoya Lisa is the polish that I wore on my husband's and mine anniversary the 14th of February and it's so beautiful. It's pretty bright red with hints of both pink and perhaps there is some gold in it too. The result is in any case a fiery flaming polish. I was almost a little sad when I took it off last night. The polish is part of the Flame collection that was released winter 2010.

Zoya once again proved to me why I love the brand so much. The formula was very good, perhaps a little sheer, but three layers were enough. Drying time was good, what wasn't that good is that when I painted with this I was a bit to tired so for the first time I ended up with paint both on my jeans, the floor and a lot of it on my hands. I also had to redo one or two fingers that I bumped and rubbed before the polish was dry. Well, it was worth it because I think it's as beautiful as can be. Over this, I decided to add China Glaze Fast Forward.

It got even better with a accent nail in the shape of hearts that I fixed with a Bundle Monster plate and Konad white special color.

This week voting wont be about polishes that I have untried in my drawer, but you can instead choose from three of my favorites that I think deserve to receive new attention from me. 

13 kommentarer :

 1. Vilken snygg röd färg och coolt med hjärtmönstret :)
  /Rebecka

  SvaraRadera
 2. Åh det är en underbar röd! Snygg accentnagel! :-)

  SvaraRadera
 3. Läckert!
  Gillar denna röda ton :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är väldigt fin och ännu finare i verkligheten.

   Radera
 4. You just make me add more and more polish to my lemmings list!! This color is GORGEOUS!! Happy anniversary to you guys :))

  SvaraRadera
 5. Det är ett underbart lack. Hela den kollektionen var magisk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag måste nog skaffa fler från den tror jag.

   Radera
 6. I love this, and the stamp is perfect for it!

  SvaraRadera
 7. Suuupersnyggt! Stampingen blev också jättebra :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!