onsdag 13 februari 2013

Grön onsdag - Barielle Date Night

Dags för Karins gröna onsdag och ännu ett lack som var bland dom första jag visade här på bloggen.

Barielle Date Night tycker jag förtjänar lite mer uppmärksamhet. En helt underbart mörkgrön färg med en så vacker lyster i sig.

Nu ska jag ju villigt erkänna att dom här bilderna är faktiskt ganska gamla så jag kan inte svära på det, men jag skulle tro att jag har tre lager av Date Night och ett lager Seche över det hela.

Lättmålat och lättorkat är vad det är och absolut en av de snyggaste mörkgröna i min samling. Varje gång jag  plockar fram ett av mina ganska få Barielle lack så slår tanken mig att det är väldigt synd att jag inte har mer av märket i samlingen.

Som en liten kuriosa så kan jag ju också berätta att det här var ett av dom lacken som jag köpte i min allra första Transdesign beställning för över ett år sedan. Den där beställningen som fick mig att inse hur mycket lack som jag faktiskt skulle kunna köpa till vettiga priser på ett enkelt sätt  Kom just och tänka på ett annat av dom lacken som absolut förtjänar lite ny uppmärksamhet. Får nog ta och göra något åt det...
Time for Karin's green Wednesday and yet another polish that was among the first I showed here on the blog.

Barielle Date Night deserves a little more attention than it gets. A wonderful dark green color with a beautiful luster in it..

Well, I have to admit that these pictures actually are a bit old so I can't say for sure but I think I have three layers on and probably a layer of Seche over it.

It's easy to apply and also dries quite fast. It's certainly one of the most beautiful dark green polishes that I have in my collection. Every time I pick up one of my very few Barielle polishes it strikes me that it is a great pity that I don't have more of the brand in the collection.

As a small curio I can also tell you that this was one of the polishes that I bought in my very first Transdesign order over a year ago. The one that really started my polish addiction. To be able to buy polishes to a "normal" price was a great new experince for a Swede. It also strikes me that one of the other polishes from that shipment also absolutely deserves some new attention from me. Hm, might do something about that soon.

36 kommentarer :

 1. Vackert! Jag äger faktiskt inget Barielle. Kanske dags att ändra på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar du grönt och ska testa Barielle skulle jag absolut köpt det här!

   Radera
 2. Fin grön nyans. Får nog erkänna att jag heller inte äger något barielle längre, hade ett blackened blue men det bytte jag bort..

  SvaraRadera
 3. Älskar detta! En av mina favoritgröna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det var tack vare dig som jag köpte det! Tack ännu en gång för tipset :)

   Radera
 4. nice green, but misa toxic seduction still is my ultimate dark green shimmer :)

  SvaraRadera
 5. Såå läcker grön nyans, älskar det! :-)

  SvaraRadera
 6. Oooo wow, that's a really delicious green. I love it!

  SvaraRadera
 7. stunning shade.. reminds me of Kleancolor metallic green :)

  SvaraRadera
 8. Åh, vilken snygg grön. Verkligen jättefin.

  SvaraRadera
 9. Riktigt snygg är den. Jag skulle vilja kalla den lite magisk också då den är jätteful i flaskan och inte alls blir så på naglarna, undrar varför. Det stod otestad länge just på grund av det, synd egentligen :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig. I flaskan ser det minsann inte så kul ut.

   Radera
 10. Vilket härligt grönt lack! Det här förstår jag att du gillar och tycker förtjänar lite mer uppmärksamhet, otroligt vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vissa lack kommer i skymundan för alla nya snygga när dom egentligen borde få lite mer kärlek.

   Radera
 11. Verkligen snygg! Vi hade Barielle för några år sedan på Nailmail, tror jag köpte denna då. Måste kolla i min samling för detta var läckert! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Barielle vore trevligt om du fick med igen i Nailmail.

   Radera
 12. Den är en klassiker! Jag minns när den kom och man inte kunde köpa Barielle på TD och inte på någon annan webshop heller och Kelly på Vampy Varnish köpte den och skickade den till mig som RAOK för hon visste hur mycket jag ville ha den!

  SvaraRadera
 13. Äger tre Barielle-lack och detta är ett av dem. Tror att det var med i någon av mina första utlandsbeställningar också:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade sett det hos Nailtastic och bara skulle ha det. Ångrar inte det köpet för en sekund!

   Radera
 14. Oh så snyggt
  Gillar verkligen glansen du fångat i andra bilden :)

  SvaraRadera
 15. Fint!! Och jag blir alldeles nostalgisk när jag tänker tillbaka på min första TD-beställning...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir också det. Hittade hela beställningslistan häromdagen. Blir nog ett inlägg till med lack från den beställningen.

   Radera
 16. Riktigt snyggt! Jag kommer inte ihåg vad jag hade med i min första beställning. Lite tråkigt ju.

  SvaraRadera
 17. Vackert! Hur står den sig mot Beetle Green...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en bra fråga. Får ta och jämföra när tid finnes.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!