torsdag 28 februari 2013

China Glaze Def Defying

Häromdagen fick ni morotsmanikyr och under den skrev jag att jag hade China Glaze Def Defying. Dags att visa bara det lacket för sig själv.

Jag älskar den här typen av glada gröna nyanser som Def Defying har. Giftgrön, ärtgrön, shrekgrön tja kallade vad ni vill. Från och med nu heter nyansen glädjegrön så det så!

Just det här lacket hade det lite typiskt konstiga China Glaze formulan som är både tjock och tunn på en gång. Det vill säga att även om det var ganska tjocka lager så blev det ändå tre för att jag skulle vara nöjd med det. Torktiden var mycket bra för så pass tjocka lager.

Vad gillar ni den här nyansen och vilket är ert favorit glädjegröna lack?

The other day I showed you my Carrot manicure and I also wrote that I had China Glaze Def Defying as a base for that. Today I bring you Def Defying on it's own.

I totally love this shade of green. Poison green och Shrek green, call it whatever to my from now on it's simply happygreen!

My bottle of Def Defying had that typical China Glaze formula that is both thick and still a bit sheer. It took three layers to make me satisfied with it. But the drying time was really good for such a thick layers. 

Do you like this kind of green and if you do what is your favorit happygreen polish?


26 kommentarer :

 1. Det är verkligen en härlig grön! Jag fullkomligt älskar färgen.

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt!! Jag älskar det. Detta ÄR faktiskt en favvo, även OPI Who the shreck are you är en favvo.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Shrek skulle jag hemskt gärna vilja äga, får nog leta lite efter det.

   Radera
 3. Färgen är verkligen trevlig och jag är glad åt min samling i den specifika gruppen. Kommer nog inte skaffa det här dock för jag tycker det räcker med de jag har ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Någonstans blir man ju ändå nöjd liksom. Jag har en del lack kvar i kategorin som jag vill ha innan jag hunnit dit.

   Radera
 4. Glädjegrön är en bra beskrivning tycker jag,färgen är helt underbar :-)

  SvaraRadera
 5. Älskar så klart. Fick ju hem detta också med några andra lack ur samma kollektion men har glömt att visa. Det ser ut som det gröna Depend-lacket, 357, som jag visade häromdagen, fast utan skimmer. :) Jag kommenterade aldrig morötterna men gör det nu. Sååå gulligt. :)

  SvaraRadera
 6. Jag älskar såna här gröna och är väldigt sugen på Def Defying. Min favorit i genren är nog antingen Depends variant, #357, eller OPI Who the Shrek Are You.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man blir så himla glad av färgen så jag älskar också den. Bra att plocka fram när man känner sig lite nere. Orlys Fresh och Green Apple är också favoriter.

   Radera
 7. Den här såg verkligen snygg ut på dig måste jag säga!!

  SvaraRadera
 8. Man blir verkligen glad av det här lacket!
  Har nog inget liknande i kräm, men ett skimmer jag gillar och har i den här färgen är OPI Simply Smash-ing.

  SvaraRadera
 9. Stämmer bra med glädjegrönt!!

  SvaraRadera
 10. Glädjegrönt var kul. Har många i den här nyansen och även Def Defying. Kanske HM - I'm not a kiwi om jag bara ska komma på på rak arm. Den är nämligen lite ljusare än CG-DD och det tyckte jag var trevligt. Men egentligen gillar jag alla grön i den här kategorin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. HM:s lack har jag en tendens att glömma bort. Synd för dom har mycket kul. I'm not a Kiwi ska kollas in.

   Radera
 11. Underbar färg! Har ett påväg hem från Canada för stunden o kan inte vänta tills jag får hem dem, får hoppas att det kan väga upp att jag inte lyckades få tag på shrek minisarna, de gröna ser ju även du väldigt underbara ut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Shrek hade ju varit en höjdare att ha, men det här får duga.

   Radera
 12. Absolutely a gorgeous green !!

  SvaraRadera
 13. Det är en fin och pigg grön färg även om mina favoriter ligger lite mer åt det äppelgröna hållet:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äppelgrönt är nästan ännu mera glädjegrönt faktiskt!

   Radera
 14. This looks great on you! I had Def Defying on my wish list, but scratched it once I got Barielle Green Apple Chew last week.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!