måndag 4 februari 2013

Essie Leading Lady

Lacket jag visar idag kan möjligen betraktas som ett jullack. Det var del av Essies vinterkollektion som också heter Leading Lady, men se det struntar jag fullkomligt i! Jul-, sommar, vårlack vad spelar det för roll när det ser ut så här?

Leading Lady är ett djuprött jelly späckat med röda glitter. Jag upplevde det som kanske lite svårt att få glittret alldeles jämt på nageln, men inget som stör. Tre lager behövs för att få det att täcka. Torktiden är väldigt ok och över alltihopa har jag ett lager med Seche, men det här lacket vill gärna att du fyller på med ett lager topplack till dag två för att hålla uppe glansen maximalt.

Av inledningen antar jag att ni förstår hur himla vackert jag tycker det här är. Jag är så himla glad att jag köpte det. Redan vid första bilderna runt om på nätet visste jag att det här ville jag ha, men sen tvekade jag lite eftersom det ändå är en jelly och det är ju inte min favoritfinish. Men, det där har jag fått ändra lite på, för jellys med glitter i det är fina grejer det.The polish I'm showing today could possibly be considered a Christmas polish. It was part of Essies winter collection also named Leading Lady, but you see I don't care! Christmas, summer, or springpolish what does it matter when it looks like this?

Leading Lady is a deep red jelly packed with red glitter. I felt that it maybe was a little hard to get the glitter spread evenly on the nail, but nothing to bad. Three layers is needed to get it to cover. The drying time is very ok and over it all, I have a layer of Seche, but this polish asks that you fill in with a layer of top coat again on day two in order to maintain maximum brightness.

Based on the beginning of this post, I guess you know how amazingly beautiful I think this is. I am so glad I bought it. When I saw the first images of this around the web, I knew that I wanted it, but then I hesitated a bit because it still is a jelly and it's not my favorite finish. But, that I have admit that I made some change of mind about that if it's a jelly with glitter in it. Then it's usually nice stuff.

25 kommentarer :

 1. Ja, visst är detta fint! Älskar också jellys med glitter. :-)

  SvaraRadera
 2. Jelly med glitter är alltid fint. Det här är inget undantag. Jag tycker Leading Lady är så vacker.

  SvaraRadera
 3. Jag har också Leading Lady, det är så fint, ett av mina favoritlack faktiskt!

  SvaraRadera
 4. Ja det är så otroligt vackert detta lack. Måste se till att köpa det också.

  SvaraRadera
 5. Den er otroligt snygg, jag har det på samma sättet med China Glaze Ring in the Red :)

  SvaraRadera
 6. I love this polish, and I am also very happy that I bought it :)

  SvaraRadera
 7. Det här står på önskelistan. Det ser jättefint ut på dina bilder. :)

  SvaraRadera
 8. Står redan på min önskelista, men jag har haft samma tveksamheter som du.

  SvaraRadera
 9. Men gud så snyggt!! Och jag vill ha det bara för namnet också, vem vill inte vara en leading lady?

  SvaraRadera
 10. Mycket vackert! Dina bilder är verkligen fina!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!