tisdag 12 februari 2013

Darling Diva Polish Bulmarae Cave

För ett tag sedan så hade Darling Diva Polish 20% på sina lack, då kunde jag så klart inte låta bli att köpa ett gäng. Bland annat så testade jag på att köpa en liten överasknings bag. 5 stycken lack till ett bra pris, men man fick inte välja själv!

Nu ska ni få se det första från min lilla goodiebag. Lacket heter Bulmarae Cave och är det någon som kan tänka sig veta vad det syftar på så får ni gärna upplysa mig. Jag vet heller inte om det sålts i shoppen innan, har inte heller lyckats att hitta speciellt mycket swatcher på det eller faktiskt inga alls!

Jag målade upp det här på en sticka över svart och gillade verkligen vad jag såg, men sen när jag tänkte använda det så la jag ändå på ett lager av det ljusa China Glaze Pelican Gray som bas. Inge bra! Gillade inte alls hur det blev, så av med det och börja om igen. Ett lager av NOX twillight Black Tie som är ett krämlack helt utan skimmer gjorde susen som underlag. 

Lacket i sig är svårbeskrivet. Det är definitivt inte gjort för att täcka på egen hand så långt kan jag konstatera. Det består av en skir svartaktig bas fylld med silverskimmer och stora prismatiska glitters, som mest ser lila ut på bilderna men både i flaskan och på handen är dom prismatiska och underbara. Alltså ni skulle se hur det ser ut i verkligheten istället för på bild, för det är så mycket bättre än vad mina bilder visar.  Två lager över Black Tie och nu var det ju förra veckan jag bar det här, men jag har för mig att det var ett lager av Seche över också. Eller det var det absolut för jag konstaterade att det var dags att tunna eländet.


Avslutningsvis så får ni även en bild på hur det här ser ut över grått.


Inte alls lika kul, där ser man hur stor skillnaden kan bli beroende på vad man har under.

A while ago Darling Diva Polish had 20% on all of her polishes I could of course not resist buying a bunch. Among other things, I bought a surprise bag consisting 5 polishes that choosen for you.

Now you will see the first polish from my little goodie bag. The polish is called Bulmarae Cave and is there anyone who can think of an explanation for this name please leave a comment. I also don't know if it's been  sold in the shop before, nor has I been able to find any swatches on the net!

I painted this on a nailart displaystick over black and really liked what I saw, but then when it was time to use it on my real nails I for some reasone took out China Glaze Pelican Gray and used that for base. Not a good idea! I can honestly say that I didn't even like the polish like that. I was even sitting at work longing for the clock to go faster so I could go home and redo it. Then I took NOX Twillight Black Tie insted, which is a black cream polish with no shimmer in and that did the trick.

The lacquer in itself is difficult to describe. It's definitely not made to cover on it's own. It consists of a sheer blackish base filled with silver shimmer and large prismatic glitters, most look purple in the pictures but both in the bottle and on the hand they are prismatic and wonderful. I wich you could see how it looks in real life instead of on the pictures, because it's so much better than my pictures show. Two coats of Bulmarae Cave over  Black Tie and since this was actually worn last week I think that I had a layer of Seche on top. Oh yes, it was because now I remeber that it was time to use some thinner on my Seche.

The last picture is the version over light grey. Not so fun.

17 kommentarer :

 1. Jag köpte också en sån där 5 for $25. Tyckte det var jättekul att öppna, speciellt när jag fick lack jag velat ha, men som inte längre säljs i shoppen.
  Det här var jättefint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju löjligt förtjust i små överraskningar. Gillar Scratch N dent paketen från Llarowe också :)

   Radera
 2. Det här lacket har jag aldrig sett till förut! Eller hört om. Gillar hur det ser ut, och då speciellt över svart förstås.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, inte jag heller, men jag har ställt frågan till Carrie via Facebook om vad namnet ska tyda på.

   Radera
 3. It's very beautiful and interesting!

  SvaraRadera
 4. Nja, inte min kopp te. Tror det är silverskimret som stör mig? De stora prismatiska glittren är tjusiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, där är vi helt olika :) Silverskimret är det som jag gillar.

   Radera
 5. Oj! Det gjorde verkligen skillnad viken färg du använde under. Det blev SÅ mycket snyggare med svart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så galet stor skillnad. Jag satt på jobbet och mådde nästan dåligt över mina fula naglar när jag hade det över grått!

   Radera
 6. Snyggast helt klart med svarta underkläder!

  SvaraRadera
 7. Oj! Det här måste verkligen läggas på svart! Tyckte det var väldigt snyggt och intressant men lite för mörkt för att jag själv skulle känna mig bekväm i det tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv trivs jag oftast bäst i mörkare färger, men alla är vi olika och tack gode gud för det.

   Radera
 8. A. Bulmerae is a highly endangered species of Fruit Bat from New Guinea.......Fruit Bat Cave perhaps?

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!