onsdag 27 februari 2013

A-England - Jane Eyre

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det här lacket, ännu ett lack som jag hade för höga förväntningar på är väl en bra förklaring antar jag.

Lacket är svart tonat med vinrött skimmer gömt i sig. Det gäller verkligen att man är i rätt lyse för att man ska se det vinröda. Serien som lacket ingår i heter ju Gothic Beauty och det stämmer verkligen in på en Goth färg, men jag kan ändå inte hjälpa att jag känner mig lite snuvad på konfekten. Jag hade så gärna sett något lite mer uppenbart vinrött i lacket. Inte ett vinrött svart tonat utan svart vinrött. Äh, ni förstår säkert hur jag menar!

Formulan är klanderfri på Jane Eyere och det täcker hur bra som helst på två lager. Torktiden är även den mycket bra.

Nåja, man får ju inte alltid som man vill. Jag gillar det, men inte alls så mycket som jag hade velat.I don't really know what to say about this polish, another polish that I had too high expectations on is probably a good explanation, I guess.

The polish is black with burgundy shimmer hidden in itself. You certainly has to be in the right kind of light to be able to see the burgundy. The collection that this polish belongs to is named Gothic Beauty, and it's certainly a true Goth color, but I still can't help but to feel a little disappointed of the polish. I would have loved to se a little more burgundy in the polish without having to stand in the right light. 

The formula is impeccable at Jane Eyere and it covers really well in two layers. The drying time is also very good.

Well, you don't always get what you want. I like it, but not nearly as much as I had wanted.

26 kommentarer :

 1. Läckert!
  Men det är klart liiite mer vinrött hade inte skadat ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är fint, men jag saknar det lilla extra i det.

   Radera
 2. Förstår precis. Känns mest som en liten gäsp. A England borde leverera bättre.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det var himla fint :)
  Jag har inga A-england men känner att jag måste ändra på det :)

  SvaraRadera
 4. Ooh! rich and sexy. I think the black is predominant and it's ok. wouldn't be goth otherwise, would it?

  SvaraRadera
 5. Det var fint, men som du säger, lite mer vinrött hade gjort det aningen vackrare.

  SvaraRadera
 6. Det är fint, men kanske något för mörkt för att man ska se det riktigt vackra i den.

  SvaraRadera
 7. Jag tycker om att det är så svart som det är. Klart att det hade varit trevligt med lite mer skimmer men jag tycker ändå det här är jättefint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det fint, men inte riktigt som jag tänkt mig.

   Radera
 8. jag önskar det varit en jelly så glittren hade synts...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade varit det ultimata, men det är väl bara att leta vidare.

   Radera
 9. Fattar precis hur du menar. Har en sändning A-England på väg som varit på väg i många veckor nu (det där lilla problemet med brittiska posten, så de skickas från USA istället) att jag knappt minns vad jag beställde. Men jag tror att denna skulle kunna finnas med i det paketet...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det är så ska det bli kul att höra vad du tycker.

   Radera
 10. Jag är ju helt oimponerad av den här kollektionen. Inget av lacken är ju fula, men de lockar inte heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, inte är dom fula inte, men inte heller något som jag blev direkt lycklig över.

   Radera
 11. Pretty shade but I feel you! Wish the shimmer wasn't so subtle !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nice to know that I'm not alone with my thoughts about this.

   Radera
 12. Jag tycker det ser väldigt väldigt vackert ut, men visst är skimret lite väl anonymt. Om jag hade ägt detta (eller några av de andra mörka skönheterna från Gothic Beauty) hade jag nog försökt att blanda i en skvätt klarlack för att få skimret mer framträdande:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju en bra idé, skulle kanske funka.

   Radera
 13. Det här lacket vill jag ha! Tycker det ser jättefint ut.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!