måndag 31 december 2012

Gott Nytt År! - China Glaze Rare & Radiant

Nä, det här kommer inte att vara min nyårsmanikyr. Den har jag inte målat på än, så den får ni förmodligen se imorgon.

Jag tänkte som så här att det här lacket ingår i ett gäng lack som måste tillhöra årets mest hypade färg. Dupes på Chanels Peridot. Jag har inte originalet, men har förstått att många av kopiorna ligger otroligt nära.

Min tanke med att visa er detta lacket denna årets sista dag är egentligen för att få er att fundera på vad ni tror kommer bli 2013 års grej inom nagelvärlden?

I alla fall så är China Glaze Rare & Radiant ett supervackert lack. Duochromt i guld och grönt. För mig spelar det ingen roll hur många kopior det finns för faktum kvarstår. Det är underbart!

Det här är lätt att lacka med. Man kan nog hålla sig med två lager om man har kortare naglar, men jag skulle ändå säga att det där tredje lagret är värt att lägga på för att fördjupa färgen på lacket. Torktiden var lite segare än vad jag förväntat mig, men inte dålig på något sätt. Jag gillade finishen på lacket som det är så på bilderna är det inte något topplack.

Självklart vill jag passa på att önska er allihopa ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Jag hoppas att ni följer med mig under nästa år också. Avslutningsvis får ni idag ett bonusfoto som är passande för dagen. Jag var och kollade på fyrverkeriuppvisning och lyckades knäppa ett riktigt bra foto!

Nah, this will not be my New Year's manicure. That I have not painted on yet, so I'll probably show you that tomorrow.

I was thinking like this that this polish is part of a gang of varnish that must belong to this year's most hyped color. Dupes of Chanel's Peridot. I havent got the original, but understand that many of the copies are incredibly close.

My idea to show you this polish this year's last day is really to get you to think about what you think will be 2013th  thing in the nail world?

In any caseChina Glaze Rare & Radiant is a super nice polish. Duochrom in gold and green. For me it doesn't matter how many copies there are the fact still remains. It is wonderful!

This is easy to apply. You can probably stick with two layers if you have shorter nails, but I would still say that the third layer is worth adding on to deepen the color of the polish. The drying time was a little tougher than I expected, but not bad by any means. I liked the finish of the polish as it is so in the pictures there are no topcoat.

Obviously, I would like to wish you all a really Happy New Year! I hope you will continue following me next year too. Finally, today you get a bonus photo that is fitting for the day. I was and watched a fireworks show and managed to snap a great photo!

17 kommentarer :

 1. Även om jag älskar alla dupes så önskar jag nog inte att de kommer fler under 2013. Nåt nytt får de gärna komma med;)
  GOTT NYTT ÅR!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag håller med. Inga mer Dupes nu. In med nya grejer.

   Radera
 2. Ja tycker det är superfint. Äger inte heller originalet men väl OPI-dupen av någon anledning. De är dock fina båda två.
  Angående 2013 års trend tycks ju OPI tycka att "sand" är hett. Såg på laquer connection att någon visade något lack med "läderstruktur". I kommentarerna skrev någon "skalet på avokado?!". (jag tyckte det var lite småsnyggt ändå) Om jag lägger mig på en gissning så tror jag att det kanske kommer dyka upp en del strukturlack som ska se ut som något annat. :)
  Gott nytt år! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är nog rädd att din gissning kommer stämma. Är inte mycket för strukturlack.

   Radera
 3. Väldigt snyggt lack. Ska bli kul att testa mina nya CG lack. Älskar din blogg och snygga foton, det inspirerar verkligen. Jag lär mig massor. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att man kan inspirera någon. Det var ju för att så många andra inspirerat mig som jag startade bloggen :)

   Radera
 4. Gott slut och Gott nytt år Helena!
  Vi ses 2013 igen! ;)

  SvaraRadera
 5. Love it! Right now, I've got another Peridot dupe on, Maybelline's Khaki green and I'm loving it too. Happy 2013!!!

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas på massa hololack nästa år, men det gör jag ju varje år ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast nån gång måste ju dina önskningar slå in och om jag hänger på så kanske det är dubbel chans :)

   Radera
 7. Gott nytt år! :D

  Och det där fotot på fyrverkeripjäsen... wow!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst blev fotot bra! Var inte så lite nöjd när jag insåg vad jag fångat :)

   Radera
 8. Wow, that's a fantastic pic of fireworks!
  Happy new year!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you and I hope that your year will be a great one!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!